ĆAVI PUCA OD PONOSA: Ovo je početak nove ere, ovo je Barsina liga!
Foto: EPA/Alejandro Garcia

emotivan govor

ĆAVI PUCA OD PONOSA: Ovo je početak nove ere, ovo je Barsina liga!

Fudbal -

Trener fudbalera Barselone Ćavi izjavio je da je ponosan na svoje igrače posle osvajanja titule prvaka Španije i istakao da počinje "nova era".

"Ova titula donosi mnogo nade za budućnost. Osetio sam radost, zadovoljstvo zbog dobro odrađenog posla. Oduševljen sam zbog igrača, stručnog štaba, uprave... Zaista sam ponosan što treniram ove igrače", rekao je Ćavi sinoć posle pobede nad Espanjolom.

Fudbaleri Barselone osvojili su sinoć 27. šampionsku titulu u klupskoj istoriji, pošto su na gostujućem terenu u gradskom derbiju pobedili Espanjol sa 4:2, u utakmici 34. kola Primere.

To je prva titula za Barselonu od 2019. godine. Katalonska ekipa ima 27 titula, osam manje od Reala.

"Ovo nije Ćavijeva liga. Nije mi prijatno kada to čujem. Ovo je Barsina liga, Barse koja raste i razvija se. Ovo je početak nove ere i moramo da nastavimo da radimo u tom pravcu", rekao je Ćavi.

Klub će danas organizovati pobedničku paradu po gradskim ulicama, ali su pojedini navijači Barselone sinoć utrčali na teren kako bi proslavili titulu.

"Bio je to emotivan trenutak, bilo je teško ne slaviti posle toliko meseci rada. Nismo slavili jer smo bili na stadionu Espanjola, slavili smo jer smo osvojili titulu", rekao je Ćavi.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track