INCIDENT ISPRED SVLAČIONICE - OBEZBEĐENJE SPREČILO TUČU: Lalatović krenuo na navijače koji su mu vređali porodicu (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

SUPERLIGA SRBIJE

INCIDENT ISPRED SVLAČIONICE - OBEZBEĐENJE SPREČILO TUČU: Lalatović krenuo na navijače koji su mu vređali porodicu (VIDEO)

Fudbal -

Mladost GAT odigrala je nerešeno 1:1 na gostovanju Radniku u Surdulici u utakmici 35. kola Superlige Srbije, a trener Novosađana Nenad Lalatović bio je nezadovoljan suđenjem na ovom meču.

Ipak, to nije bilo sve od njega posle ovog duela - on je ispred svlačionice odlučio da se obračuna sa navijačima koji su mu vređali decu, roditelje, ali i bivšu suprugu.

Ljubitelji fudbala došli su na stadion u Surdulici kako bi podržali svoj tim, ali i izrekli niz uvreda na račun popularnog Lalata. I to je trajalo tokom čitavog meča, a nastavilo se i po završetku.

Kako Lalatović, poznat po svom burnom temperamentu nije mogao da pređe preko toga tako lako, odlučio je da se obračuna sa njima.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Veći incident sprečili su pripadnici obezbeđenja koji su odvukli trenera Novosađana dok je masa nastavila da "sipa" uvrede.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track