STRAVIČNA NESREĆA U FRANCUSKOJ: Trener prevozio mlade fudbalere u kombiju, sleteo sa puta i poginuo - 11 igrača teško povređeni
Foto: Pritnscreen

UŽAS

STRAVIČNA NESREĆA U FRANCUSKOJ: Trener prevozio mlade fudbalere u kombiju, sleteo sa puta i poginuo - 11 igrača teško povređeni

Fudbal -

Stravična nesreća potresla je celu Francusku. U jezivoj saobraćajci poginuo je trener fudblaskog tima "Avenir Fut Lozere", dok je 11 mališana koje je prevozio u kombiju teško povređeno.

Nezgoda se dogodila kada se kombi u kojem su bili omladinci sudario sa autobusom, posle čega je sleteo sa puta. Na mestu je poginuo trener Antonin Elia (26), dok su 13-godišnji dečaci preživeli, ali su zadobili ozbiljne povrede.

"Mi smo u šoku, ceo sport u Lozeru je u žalosti. Dobili smo mnogo poruka podrške od naših fudbalera, košarkaša i rukometaša", rekao je predsednik kluba Fabijan Bernar.

"Trener je u klubu od 2020. godine. Bio je strastven i popularan, voleo je fudbal. Naše misli su uz njegovu porodicu. Najbolja počast koju mu možemo odati je da se vratimo na teren. Nosićemo crnu traku na dresu u narednim utakmicama i održaćemo minut ćutanja", poručili su iz kluba.

Više detalja o ovoj nesreći biće poznato kada se završi istraga.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track