NA POBEDU OD TITULE: Loznica drugi put slavila protiv Ekonomca u hali Lagator!
Foto: T. Ilić

futsal

NA POBEDU OD TITULE: Loznica drugi put slavila protiv Ekonomca u hali Lagator!

Fudbal -

KMF Loznica 2018 slavila je i u drugoj utakmici finalne serije za prvaka Srbije u futsalu protiv Ekonomca iz Kragujevca, sinoć odigranoj u SC ‘’Lagator’’.

Lozničani su u prvom meču, odigranom u subotu, slavili sa sa 5:2, a u drugom, mnogo neizvesnijem uspeli su da trijumfuju sa 4:3 i dođu na pobedu od odbrane naslova prvaka države.

Ni u ovoj utakmici nije dobro počelo za domaćina jer su poveli gosti, ali je ipak Loznica smogla snage da učini preokret pa se na odmor otišlo rezultatom 3:1 za domaćina.

U nastavku utakmice, neizvesne do samog kraja, ponovo prvi pogađa Ekonomac, ali Lozničani ne odustaju da bi na kraju slavili, a strelci za domaće bili su Dudu, Pavlović, Čaves i Vukadinović.

Loznica
foto: T. Ilić

Sada se finalna serija seli u Kragujevac gde se igraju dve utakmice, prva u nedelju u hali Jezero. Ukoliko Loznica pobedi još jednom vraća se kući sa peharom, a ako Ekonomac bude uspešniji u oba susreta onda se peta, odlučujuća utakmica igra u ‘’Lagatoru’’.

Lozničani se nadaju da će sve biti rešeno u Kragujevcu, ali ne bi bilo iznenađenje ni da Ekonomac uzvrati ‘’udarac’’ jer je reč o dve odlične ekipe koje su se zasluženo našle u borbi za šampionski pehar.

Lozničani žele da odbrane titulu državnog prvaka, prvi put osvojenu prošle godine, i ponovo obraduju svoje navijače proslavom u centru grada.

T.I. / Kurir sport

Bonus video:

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track