KAKO JE OVO PENAL?! Srbija žestoko oštećena u četvrtfinalu Evropskog prvenstva! Ovo je SAMO JEDAN ČOVEK video kao prekršaj (VIDEO)
Foto: FSS

ŠTA UČINI SUDIJA!

KAKO JE OVO PENAL?! Srbija žestoko oštećena u četvrtfinalu Evropskog prvenstva! Ovo je SAMO JEDAN ČOVEK video kao prekršaj (VIDEO)

Fudbal -

Kadetska reprezentacija Srbije poražena je u četvrtinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj od Poljske rezultatom 3:2.

Nakon što su Poljaci bili bolji tim u prvom poluvremenu nakon kojeg su imali prednost rezultatom 1:0, ekipa Aleksandra Lukovića zaigrala je znatno bolje i u potpunosti je preuzela kontrolu.

Stigli su Orlići do izjednačenja u 51. minutu, ali 11 minuta kasnije dogodila se, na prvi pogled sumnjiva situacija.

Srbija, Poljska
foto: FSS

Sudija Elčin Masijev iz Azerbejdžana odlučio je da pokaže na belu tačku, ali na ponovljenom snimku se jasno vidi da nije ni bilo kontakta između defanzivca Srbije i napadača Poljske.

Dvojica fudbalera su startovala na loptu, David Đurić je otklonio opasnost, a Mikolajevski nije ni stigao do nje.

Masijev je možda i jedini čovek na svetu koji je u ovakvoj situaciji video elemente za najstrožu kaznu...

Mikolajevski je potom bio precizan sa bele tačke, Srbija je uspela još jednom da se vrati preko Subotića u 70. minutu, a "Orlići" su "pali" u 89. minutu, nakon nove situacije koja može da se okarakteriše kao sporna.

Srbija, Poljska
foto: FSS

Ovog puta je bilo kontakta, Masijev je još jednom presudio u korist Poljaka, iako ne bi svaki arbitar to učinio u ovoj situaciji.

Poljaci su dobili slobodan udarac na ivici kaznenog prostora, a Rejčik je sjajnim udarcem doneo pobedu svom timu i plasman u polufinale Evropsko prvenstva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track