"AKO SAM JA PROBLEM, TO JE LAKO REŠITI" Igor Duljaj posle pobede i sezone za zaborav: Ne postoji alibi...
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

"AKO SAM JA PROBLEM, TO JE LAKO REŠITI" Igor Duljaj posle pobede i sezone za zaborav: Ne postoji alibi...

Fudbal -

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu Voždovac sa 2:1, u utakmici poslednjeg 37. kola Super lige Srbije.

Partizan je poveo u 25. minutu golom Fusenija Dijabatea, a prednost je udvostručio Kvinsi Menig u 35. minutu. Konačan rezultat postavio je Danilo Teodorović u 79. minutu.

Trener crno-belih Igor Duljaj izneo je utiske posle trijumfa.

''Mogu jednim delom da budem zadovoljan, posebno prvim poluvremenom, mogli smo i 3-4 gola da postignemo. Igrali smo protiv najmlađeg tima u ligi. Ja ih veoma poštujem, to je tim koji želi da igra fudbal. U nastavku sam i ja ubacio mlade igrače da vidim kako će pariratim mladim igračima Voždovca, dao sam im priliku i ovom prilikom čestitam Stjepanoviću na debiju'', rekao je posle meča trener Partizana Igor Duljaj za ''TV Arena sport''.

Igor Duljaj
foto: Starsport©

Strateg Partizana progovoio je i o ostanku u Humskoj.

"Oko moje budućnosti ćemo videti sledeće nedelje. Biće sastanak, dobra analiza. Da li neko može da bude zadovoljan sa četvrtim, trećim, drugim mestom? Ne... Nama je da znamo u kojim smo bili okolnostima, ne postoji alibi. Ako postoji moja odgovornost, ja sam spreman da je prihvatim. Ako sam ja problem, to je lako rešiti", poručio je Duljaj.

Partizan je imao jednu od najlošijih sezona, završio je na četvrtom mestu na tabeli sa 71 bodom i naredne sezone igraće u Ligi konferencija.

Navijači Partizana su tokom utakmice tražili odgovornost uprave za loše rezultate, a burno su reagovali i na navode da će u klub naredne sezone doći fudbaler Ognjen Vranješ, koji je u prošlosti ružno govorio o crno-belima.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track