GRAFIČAR ŽELI U SUPERLIGU! Luis Ibanjez pred meč odluke: Kao da igram Ligu šampiona!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

baraž

GRAFIČAR ŽELI U SUPERLIGU! Luis Ibanjez pred meč odluke: Kao da igram Ligu šampiona!

Fudbal -

Fudbaler Grafičara Luis Ibanjez rekao je danas da je uzbuđen pred prvi meč baraža za popunu Super lige Srbije, kao i da svi igrači imaju veliku želju da igraju u najjačem rangu takmičenja.

"Od subote i utakmice protiv Radničkog sa Novog Beograda, ne mogu da spavam od uzbuđenja. Skoro da imam isti osećaj sada pred utakmice protiv Radnika kao što sam imao kada sam igrao Ligu šampiona, najjače klupsko takmičenje na svetu. U stomaku osećam pozitivnu tremu, što mi govori da i dalje treba da nastavim da igram fudbal. Kada nestane strast koja me nosi i tera da na svakom treningu i utakmici dam maksimum, završiću karijeru", rekao je Ibanjez, preneo je klub.

Fudbaleri Grafičara dočekaće u sredu na krovu tržnog centra "Stadion" ekipu Radnika iz Surdulice, u prvom meču baraža za plasman u Super ligu Srbije.

Argentinski igrač je dodao da se pred meč čuo sa bivšim saigračima Andrijom Radulovićem i Urošem Lazićem, koji sada nastupaju za ekipu iz Surdulice.

"To su odlični momci, odlični fudbaleri. Malo smo se šalili, sigurno je da ćemo se videti i pre utakmice, ali kada susret počne, biću fokusiran samo na svoju i igru svog tima. Imamo veliku želju da igramo Super ligu i samo o tome razgovaramo u svlačionici danima unazad. Verujem u kvalitet koji imamo i često govorim saigračima da među njima ima mnogo fudbalera koji u budućnosti mogu da igraju u ligama 'petice' i da ću im kada pređu u evropske velikane tražiti karte za utakmice timova za koje će igrati", rekao je bivši fudbaler Crvene zvezde, koji će uskoro napuniti 35 godina.

Iz Grafičara su najavili da će u slučaju plasmana u Super ligu Srbije prekinuti dugogodišnju poslovnu-tehničku saradnju sa Crvenom zvezdom.

Prvi meč baraža između Grafičara i Radnika iz Surdulice igra se u sredu od 18.00.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track