BORJANOVA SUPRUGA SE OGLASILA NA INSTAGRAMU: Sneža jasno stavila do znanja šta misli o ŠOKANTNOJ odluci novog trenera Zvezde! FOTO
Foto: Instagram

REAKCIJA

BORJANOVA SUPRUGA SE OGLASILA NA INSTAGRAMU: Sneža jasno stavila do znanja šta misli o ŠOKANTNOJ odluci novog trenera Zvezde! FOTO

Fudbal -

Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, oglasila se na Instagramu nakon radikalne odluke novog trenera crveno-belih Baraka Bahara.

Podsetimo, izraelski fudbalski stručnjak saopštio je Borjanu da više neće biti prvi golman ekipe, a način na koji je to učinio užasno je pogodio kapitena crveno-belih.

Borjan je sa suprugom i sinom bio na odmoru u Parizu kada mu je Bahar telefonom saopštio svoju odluku. To je dodatno povredilo kapitena Zvezde, koji smatra da nije zaslužio takav tretman nakon svega što je uradio za crveno-bele.

"Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povrijeđen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi", rekao je ogorčeni Borjan za Žurnal.

Nakon Milanove reakcije na društvenim mrežama se oglasila i njegova supruga Snežana Borjan, koja je jasno stavila do znanja šta misli odluci Izraelca.

Snežana Borjan
foto: Printscreen

Sneža je uz fotografiju svog dragog u dresu Crvene zvezde ostavila snažan komentar:

"Zauvek moj broj 1", napisala je supruga čuvenog golmana.

Milan Borjan od 2017. godine nosi dres Crvene zvezde, sa kojom je osvojio šest uzastopnih titula i čak tri duple krune. Iskusni golman je u ogromnoj meri zaslužan to je Zvezda tokom njegovog boravka u klubu šest puta igrala grupnu fazu evropskih takmičenja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track