CIRKUS! NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA U KOMŠILUKU! Komentator izvređao Hrvata u prenosu: ZAVRŠILI NA SUDU, a odluka sudije sve šokirala
Foto: AP

neverovatno

CIRKUS! NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA U KOMŠILUKU! Komentator izvređao Hrvata u prenosu: ZAVRŠILI NA SUDU, a odluka sudije sve šokirala

Fudbal -

U komšiluku se desila jedna komična situacija, a u glavnoj ulozi našao se poznati fudbaler Domagoj Vida.

Naime, 34-godišnji fudbaler je tužio holandskog komentatora Sirda de Vosa jer je u prenosu rekao da je rugoba, a to se desilo pre početka meča Bešiktaš - Ajaks u 5. kolu grupne faze Lige šampiona.

Komentator nije pazio kako se izražava, pa su gledaoci imali priliku da čuju brutalne uvrede na račun hrvatskog fudbalera.

"Vida je toliko ružan da mu uglavnom nije dozvoljeno da igra u ovom terminu jer i deca gledaju TV. Bešiktaš je zbog toga morao da traži posebnu dozvolu kako bi igrao", rekao je bez mnogo ustručavanja komentator Sierd de Vos, aludirajući na to da se meč igrao u ranijem terminu od 18.45.

Zbog toga, aktuelni fudbaler AEK-a iz Atine, tužio je komentatora i tražio odštetu od 5.000 evra.

Međutim, sud je presudio u korist komentatora uz obrazloženje da je sporne reči izgovorio u nameri da ispadne smešan, što je mnoge šokiralo.

- Gledaocima je jasno da je komentator spornu rečenicu izrekao s namerom da bude smešna. Ona to nije, nego je neprimerena i neukusna, ali ipak je samo šala - stoji se u presudi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track