UČIO ZA VODOINSTALATERA, POSTAO ELEKTRIČAR! Sa Kolarovim igrao u Sitiju, shvatio da neće dovoljno zaraditi u fudbalu i uradio ovo
Foto: Malcolm Mackenzie/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia, EPA/Peter Powell

ČUDAN PUT

UČIO ZA VODOINSTALATERA, POSTAO ELEKTRIČAR! Sa Kolarovim igrao u Sitiju, shvatio da neće dovoljno zaraditi u fudbalu i uradio ovo

Fudbal -

Čudna životna priča nekada profesionalnog, a danas amaterskog fudbalera.

Šej Logan (35) je bio član Mančester sitija zajedno sa bivšim srpskim reprezentativcem, Aleksandrom Kolarovim, a kako kaže, od igranja pod reflektorima stigao je do popravljanja istih.

On je na društvenoj mreži Instagram gde ga "prati" blizu 18.000 ljudi objavio video sa radnog mesta.

Logan još uvek igra fudbal i to za Kov Rendžers u trećoj ligi Škotske.

Karijeru je počeo u Mančester sitiju čiju je omladinsku školu prošao. Igrao je na pozajmicama u Grimzbiju, Skantropu i Tranmereu, a u klubu je "poželeo dobrodošlicu" Kolarovu 2010. godine.

Godinu dana kasnije kao slobodan igrač je otišao u Brendtford, a igrao je potom za Aberdin, Harts i na kraju Kov Rendžers.

Karijera nije išla putem kojim se nadao, ali je Logan bio spreman na to. Početkom 2022. godine za "BBC" je otkrio da je neko vreme učio zanat za vodoinstalatera.

- Mi fudbaleri dobro zarađujemo. Ali pitanje je hoću li zaraditi dovoljno da ostanem miran do kraja života? Ne. Tako da sam uvek govorio da u određeno vreme treba da počnem da radim i nešto drugo. Volim fudbal, ali ne dovoljno da bih postao trener. Dakle, treba mi alternativna karijera - poručio je Logan i dodao.

- Učim od kuće, radim testove i ostalo i razgovaram s tutorima kad mi zatrebaju. Imam prijatelja koji radi kao vodoinstalater i koji mi pomaže da naučim posao. Vežbam svaki dan nakon terninga, kad završim oko jedan popodne, a onda idem na posao do pet. A kad nemamo treninge, onda radim ceo dan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track