ZVEZDA DANAS IGRA PROTIV ZENITA U RUSIJI: Prva ozbiljna provera za Baraka Bahara i njegovu ekipu! Evo gde možete gledati utakmicu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

pripreme

ZVEZDA DANAS IGRA PROTIV ZENITA U RUSIJI: Prva ozbiljna provera za Baraka Bahara i njegovu ekipu! Evo gde možete gledati utakmicu!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Rusiji, gde će večeras od 18.30 časova odigrati prvu utakmicu na turniru u Sankt Peterburgu.

Barak Bahar, Jovan Šljivić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Protivnik crveno-belih jeste šampion Rusije Zenit, a trener tog kluba Sergej Semak pohvalno je govorio o crveno-belima, pred današnji meč.

- Zanimljiv protivnik, imaju fenomenalan niz bez poraza. Dobili su i novog trenera koji se pokazao kao odličan. Utakmice pred sezonu nisu uvek kvalitetne. Najvažnije je da dobijemo potreban ton igre - rekao je Sergej Semak.

Sergej Semak
foto: Alexander Vilf / Sputnik / Profimedia

Crveno-beli se od 2. jula nalaze u Sankt Peterburgu, gde će ostati narednih deset dana. Tamo će 8. jula igrati drugi meč na turniru protiv Nefčija iz Azerbejdžana od 18.30 sati, dok je poslednja utakmica predviđena za 12. jul, u istom terminu, a rival će im biti Fenerbahče iz Turske.

Barak Bahar je u Rusiju poveo 28 fudbalera, posle bazičnih priprema na Zlatiboru. Izraelac se zahvalio Marku Gobeljiću i Slavoljubu Srniću, te ih posavetovao da pronađu novi klub. Mlade Jovana Mituljikića, Nemanju Gordića i Nikolu Kneževića poslao je na pozajmice. U Beogradu je zbog povrede ostao Jegor Prucev, dok se Irakli Azarov nalazi na Evropskom prvenstvu za mlade.

Uroš Spajić, Jovan Mijatović, Stefan Mitrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Među putnicima za Sankt Peterburg našli su se: Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Zoran Popović, Aleks Vigo, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Lazar Nikolić, Edmund Ado, Srđan Mijailović, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Kings Kangva, Marko Stamenić, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

Sve utakmice Crvene zvezde na turniru u Rusiji biće direktno prenosene na TV Arena sport.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track