IMAO SAM 95 KILA I S*KS SVAKI DAN: Nisam lep, ali sam bio poznat i bogat! Svaka me je htela! ODVEO SAM U KREVET 700 ŽENA
Foto: ROSS / Backgrid UK / Profimedia, Jam Press/@paigewoolen / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Jam Press / SplashNews.com / Splash / Profimedia

kasanovi madridski dani

IMAO SAM 95 KILA I S*KS SVAKI DAN: Nisam lep, ali sam bio poznat i bogat! Svaka me je htela! ODVEO SAM U KREVET 700 ŽENA

Fudbal -

Antonio Kasano igrao je samo godinu dana za Real iz Madrida, ali dane provedene u glavnom gradu Španije pamtiće Italijan dok je živ.

Antonio Kasano
foto: ROSS / Backgrid UK / Profimedia

Antonio Kasano odigrao je samo 19 utakmica u dresu "kraljevskog kluba" i dao samo dva gola. Međutim imao je plodan noćni život.

- Samo moron može da se ponaša onako, kako sam se ja ponašao - rekao je jednom prilikom Antonio Kasano o svojoj karijeri u Španiji i opisao svoj život u Madridu:

- Bilo je malo treninga, previše hrane i mnogo seksa. Mislim da sam u krevet odveo više od 700 žena.

Prisetio se Antonio Kasano madridskih dana.

- Kad imaš 20 godina, glava ti je puna devojaka... Mogao sam da imam seks svaki dan, jer sam imao sve prilike za tako nešto. Bio sam mlad i perspektivan, a igrač u najvećem klubu na svetu! Da nisam bio poznat i bogat, teško da bih mogao da imam toliki broj žena. Kako izgledam? Pa, onako da me i rođena majka jedva može voleti. Zamislite onda, da mene startuju najlepše žene... kakav one interes imaju? Ja jesam zabavan i kul tip, ali definitivno nisam lep.

Antonio se sa osmehom prisetio problema sa kilažom koje je imao u Madridu.

- Bilo je to nešto! Stigao sam u Real sa težinom od 95 kilograma! Sa visinom od 175 centimetara, moja radna težina je najviše 83 kilograma. Živeo sam sa svojim prijateljom u stanu, u predgrađu Madrida Mirasijeri. Svakog dana u 22.00 sata dolazila je isporuka sa ogromnim paketima hrane. Dnevno, na hranu sam trošio od 200 do 500 evra. I bio sam veoma uznemiren kada smo išli na gostovanja, jer nije imao ko da mi donese nešto ukusno.

Antonio Kasano
foto: PHILIPPE DESMAZES / AFP / Profimedia

Prisetio se Kasano i sa kim se od igrača Reala najviše družio.

- Moji saigrači? Pre svega bih izdvojio Gutija, jer je bio je prosto neverovatan! Mogao je da trenira sa pola snage cele nedelje, a vikendom da igra na kosmičkom nivou. Možda baš zbog svog karaktera nije mogao da postigne neke vrhunce... U tome vidim njegovu sličnost sa mnom.

Setio se i Zinedina Zidana i Raula.

- Zidan? Vanzemaljac. Za njega nije bilo razlike u treninzima, ili zvaničnoj utakmici. Uvek i svuda se izlagao do maksimuma. Zizu je veoma ćutljiv, ali ako je više voleo da govori, onda su ga svi slušali. Raul? Pravi kapiten i velika ličnost.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Na pitanje ko je imao više žena? On ili Dejvid Bekam, Antonio Kasano nije imao dilemu.

- Definitivno ja! Spolja, Beks je savršen, odličan momak. Očigledno je da je mnogo devojaka želelo da provede noć sa njim, ali je to bilo veoma teško. U to vreme, Dejvid je već bio oženjen. Viktorija mu je rodila prvog sina. Inače, imao sam i ja devojku. Ali, posle samo mesec dana u Madridu, odlučio sam da raskinem vezu - objasnio je Italijan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track