OGLASILA SE VANDA NARA POSLE VESTI DA IMA LEUKEMIJU: Trudila sam se da sakrijem svoje strahove i strepnje od svoje dece... (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

OPAKA BOLEST

OGLASILA SE VANDA NARA POSLE VESTI DA IMA LEUKEMIJU: Trudila sam se da sakrijem svoje strahove i strepnje od svoje dece... (FOTO)

Fudbal -

Novinar Horhe Lanata u svojoj emisiji "Radio Mitre" istakao je da mu je iz nekoliko izvora bliskih supruzi Maura Ikardija potvrđeno da boluje od opake bolesti.

On tvrdi da Vanda Nara ima leukemiju jer otkriveno da je primljena u bolnicu zbog nečeg ozbiljnog.

Nekoliko dana kasnije oglasila se sama Vanda koja nije želela da otkriva detalje vezane za njeno zdravstveno stanje.

"Dobar dan svima, evo me posle nekoliko dana koji su mi bili potrebni za sebe. Želim da vam ispričam šta se desilo.

U sredu sam odlučila da uradim sistematski pregled, kao što to obično činim svaki put kada putujem ili jednom godišnje. Neke vrednosti nisu bile kako treba i donela sam odluku da ostanem u bolnici kako bih odradila i dodatne preglede. U četvrtak sam napustila kliniku kako bih reglede nastavila u ustanovi koja je specijalizovana u želji da saznam više informacija o rezultatima mojih prvih ispitivanja.

Kao i sve mame, trudila sam se da sakrijem svoje strahove i strepnje od svoje dece. Pogotovo što još uvek nemam tačnu dijagnozu. Nažalost, u petak su od medija saznali dijagnozu za koju ja još uvek nemam potvrdu.

Moja deca su sve informacije uvek dobijala od mene, uvek sam im sve govoila i ovo neće biti izuzetak. Ali ja bih izabrala da to uradim kada budem imala više informacija o svom zdravstvenom stanju i u vremenu koje ja izaberem.

Zahvalna sam svojoj porodici, svakom prijatelju i svakom od vas što ste mi pokazali ljubav koju imate prema meni. Već sam kod kuće, čekam još testova i pratim uputstva profesionalaca koji brinu o meni. Ostaće u privatnosti jer posebno želim da zaštitim svoju decu", poručila je Vanda na Instagramu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track