MBAPE NA STUBU SRAMA! Ostaće upamćen kao IZDAJNIK: PSŽ-u PREKIPELO, ne računaju više na njega! Najveća zvezda je na PRODAJU!
Foto: Profimedia

BURA

MBAPE NA STUBU SRAMA! Ostaće upamćen kao IZDAJNIK: PSŽ-u PREKIPELO, ne računaju više na njega! Najveća zvezda je na PRODAJU!

Fudbal -

Najbolji igrač Pari Sen Žermena i kapiten reprezentacije Francuske, Kilijan Mbape, svojim postupcima izazvao je gnev u Parizu i po svemu sudeći završio karijeru u šampionu Francuske.

Rukovodstvo Pari Sen Žermena donelo je odluku da najveća zvezda tima ne putuje sa ostatkom ekipe na pripreme i da ga stavi na transfer listu.

"Svi koji nisu pozvani na predsezonsku turneju nisu u planovima kluba za novu sezonu", prenose francuski mediji.

Parižanima je prekipelo, pa su rešili da stave Mbapea na transfer listu. On je sada na prodaju i PSŽ će u narednom periodu saslušati ponude zainteresovanih klubova i odlučiti šta će sa svojom najvećom zvezdom.

Francuz je odbio ponudu da potpiše novi ugovor sa klubom, što je razbesnelo čelnike PSŽ. Posebno ih je povredilo to što je Mbape navodno napravio dogovor sa Real Madridom da narednog leta pređe u kraljevski klub kao slobodan igrač.

Francuski klub ne želi da pusti svoju najveću zvezdu bez obeštećenja.

"PSŽ se oseća izdanim jer smatraju da je Kilijan već dogovorio sve sa Realom i to nakon što je u jednom intervjuu rekao da nikada iz kluba ne bi otišao besplatno. U Parizu ne žele biti taoci jednog igrača. PSŽ želi da pokaže da niko nije iznad kluba" pišu tamošnji mediji.

Kilijan Mbape od 2017. godine nastupa za PSŽ, odigrao je 260 utakmica i zabeležio 212 golova i 98 asistencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track