SPAKOVAO KOFERE I ZBRISAO IZ HOTELA - NIKO NE ZNA GDE JE! Šokantan potez jednog od najbogatijih fudbalera na svetu!
Foto: Kim Price / Zuma Press / Profimedia

šok

SPAKOVAO KOFERE I ZBRISAO IZ HOTELA - NIKO NE ZNA GDE JE! Šokantan potez jednog od najbogatijih fudbalera na svetu!

Fudbal -

Reprezentativac Danske Martin Brajtvajt (32) samovoljno je napustio pripreme Espanjola i od tog momenta nedostupan je čelnicima kluba.

Bivši napadač Barselone više ne želi da igra za Espanjol. On je spakovao kofere i bez ičijeg znanja napustio kamp u Marbelji u kom je bila smeštena njegova ekipa.

Čelnici Espanjola pokušavaju da dođu do njega, ali iskusni fudbaler se nikome ne javlja na telefon i očito nema nameru da se vraća u klub.

Danac pokušava da raskine ugovor koji ga veže za ovaj španski klub do 2025 godine. Navodno, spreman je i da završi karijeru ako mu ne izađu u susret.

U Espanjolu očito nije srećan i nema nameru da ostane. Spreman je da se odrekne i novca, jer poslednjih godina fudbal igra isključivo iz ljubavi.

Naime, danski napadač važi za jednog od najbogatijih fudbalera sveta. Zahvaljujući sjajnom osećaju za biznis prethodnih godina stekao je neverovatno bogatstvo.

Brajtvajt je sa ujakom pokrenuo biznis sa nekretninama u Sjedinjenim Američkim Državama. Danas njegova kompanija vredi više od 250 miliona dolara, a počeli su 2017. godine sa ulaganjem od 850 hiljada dolara.

"Prvu kuću sam kupio sa 22 godine u Francuskoj. Znao sam da joj moram podići vrednost i zatim je pretvoriti u zgradu. Fudbalska karijera ima svoj kraj i želeo sam da svojoj 'porodici osiguram prihode u budućnosti. Moj ujak je u tom poslu, pa mi je bilo prirodno da i ja uđem u taj svet", rekao je svojevremeno Brajtvajt.

Danski fudbaler je sa suprugom vlasnik i jednog restorana zdrave hrane u Barseloni, kao i uspešnog modnog brenda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track