SKROZ LUDA PRIČA! KUČIĆI MINIRALI TRANSFER FABINJU: Može da mu propadne godišnja plata od 24 miliona evra zbog LJUBIMACA
Foto: Ryan Browne / Shutterstock Editorial / Profimedia, Printskrin/Instagram

arapi u čudu

SKROZ LUDA PRIČA! KUČIĆI MINIRALI TRANSFER FABINJU: Može da mu propadne godišnja plata od 24 miliona evra zbog LJUBIMACA

Fudbal -

Brazilac Fabinjo, član Liverpula, mogao bi da ostane bez bogatog transfera u Saudijsku Arabiju zbog kućnih ljubimaca.

Fabinjo
foto: Andrew Yates / Zuma Press / Profimedia

Već nekoliko dana traje saga između igrača Liverpula, sportskog menadžmenta Al Itihada i vlasti arapske države. Fabinjo se sve dogovorio sa Al Itihadom, Liverpul je odobrio transfer jer je trebalo da dobije skoro 47 miliona evra na račun obeštećenja.

Sam fudbaler zarađivao bi prema objavama insajdera oko 500.000 evra nedeljno, što bi godišnje iznosilo oko 24.000.000 evra. Ogroman novac, s obzirom da je po sezoni u Liverpulu inkasirao 9.000.000 evra.

Međutim, ceo posao stoji već nekoliko dana, transfer nije ozvaničen zbog kućnih ljubimaca!!! Naime, Fabinjo ne želi da ide u Al Itihad ukoliko sa njim ne mogu da krenu i dva kučeta, njegovi ljubimci francuski buldozi koje on i njegova supruga Rebeka Tavares tretiraju kao decu.

Fabinjo
foto: Printskrin/Instagram

Prema zakonima Saudijske Arabije, francuski buldozi nalaze se u kategoriji opasnih pasa, kao što su rotvajleri i pit bulovi, i njima je strogo zabranjen ulazak u zemlju. Od konačnog odgovora tamošnjih vlasti zavisi i transfer Brazilca u Al Itihad, pošto Fabinjo ne želi da se odvoji od svoja dva kučeta.

Vlasti Saudijske Arabije neće menjati zakone zbog nekog fudbalera, a Brazilac je razočaran i sada je na njemu da odluči hoće li se žrtvovati i prihvatiti ugovor iz snova, ili ostati dosledan ljubavi prema buldozima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track