BIVŠI REPREZENTATIVAC STIŽE U DRUGU LIGU SRBIJE: Odigrao preko 300 mečeva u Italiji, a sada je pojačava našeg drugoligaša!

bomba

BIVŠI REPREZENTATIVAC STIŽE U DRUGU LIGU SRBIJE: Odigrao preko 300 mečeva u Italiji, a sada je pojačava našeg drugoligaša!

Fudbal -

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Ivan Radovanović nalazi se na korak od popisa ugovora sa ubskim Jedinstvom!

Iskusni fudbaler mogao bi uskoro da se pridruži potencijalno novim saigračima na treninzima u Sportskom centru "Dragan Džajić". Naravno, pod uslovom da ne stigne "nepristojna" ponuda nekog evropskog kluba, otkriva Sport klub.

Ko je Ivan Radovanović?

Partizanov đak, rođen 1988, rešen je da se posle 15 godina vrati u Srbiju. Od 2008. gradio je karijeru u Seriji A, nosio dresove Atalante, Bolonje, Kjeva, Đenove, Pize, Novare…

Do februara je bio član Salernitane, potom ostao bez kluba. Poziv Nemanje Matića i želja da Jedinstvo od leta 2024. zaigra u superligaškom društvu zaintrigirali su Ivana Radovanovića, čije "da" bi značajno povećalo šanse Ubljana u realizaciji ambicioznih planova.

Vezista, uglavom, defanzivne orijentacije odigrao je deset utakmica za reprezentaciju Srbije u vreme mandata selektora Vladimira Petrovića Pižona.

Kurir sport / Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track