(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) FUDBALERKA SE SRUŠILA NA TRENINGU: Drama na Svetskom prvenstvu! Uhvatila se za grudi, lekari u panici trčali
Foto: Printscreen

TEŠKI TRENUCI

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) FUDBALERKA SE SRUŠILA NA TRENINGU: Drama na Svetskom prvenstvu! Uhvatila se za grudi, lekari u panici trčali

Fudbal -

Teške i mučne scene zabeležene su tokom treninga ženske fudbalske reprezentacije Kolumbije tokom Svetskog prvenstva.

Zvezda ove ekipe i najbolja igračica, Linda Kajsedo (18), srušila se na teren nakon što je osetila bolove u grudima.

Na uznemirujućem snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se trenutak kada Kajsedo oseti bolove. Ona je u toku trčanja odjednom usporila, uhvatila se za grudi i pala na travu.

Igračice su zastale da vide šta se dešava, a lekarska ekipa je u panici pritrčala fudbalerki.

Uprkos činjenici da je ovakav događaj izuzetno zabrinjavajuć, španski "As" navodi da Kajsedo nije imala ozbiljniji problem, a prve prognoze govore da bi ona trebalo da nastavi prvenstvo koje se održava u Australiji i Novom Zelandu.

- Linda je veoma umorna. Ono što se desilo je simpton stresa i fizičkih zahteva. Dobro je i sve je ponovo normalno - saopštili su iz PR tima reprezentacije Kolumbije.

Carica

Linda je heroj prvenstva koje se trenutno održava, pošto je na njega stigla tri godine nakon što je pobedila rak jajnika.

Imala je samo 15 godina kada je morala da vodi tešku bitku. Njen put može da posluži kao inspiracija mnogima, a na prvoj utakmici grupne faze bila je strelac u pobedi protiv Južne Koreje rezultatom 2:0.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track