FULAM SE SPREMA ZA ODLAZAK MITROVIĆA: Dva poteza premijerligaša šalju JASNU PORUKU, srpski rekorder je blizu velikog transfera!
Foto: Anna Gowthorpe / Shutterstock Editorial / Profimedia

MENJAJU GA

FULAM SE SPREMA ZA ODLAZAK MITROVIĆA: Dva poteza premijerligaša šalju JASNU PORUKU, srpski rekorder je blizu velikog transfera!

Fudbal -

Izgleda da neće doći do rešenja problema između Aleksandra Mitrovića i Fulama.

Srpski centarfor je tražio od kluba da prihvati jednu od ponuda koje je slao Al Hilal iz Saudijske Arabije, kako bi mogao da se pridruži tom klubu i potpiše jak ugovor.

Do toga nije došlo, Mitrović nije igrao ni na jednoj pripremnoj utakmici svog tima, a nije ni trenirao sa saigračima.

Kako stoje stvari, najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije, neće preći u Al Hilal, međutim, trenutno deluje da neće ni ostati u Fulamu.

Ekipa iz Londona nedavno je ozvaničila dolazak Raula Himeneza iz Vulvsa, a britanski mediji navode da je postignut dogovor sa Demarajom Grejom iz Evertona.

Čelnici dva tima su u pregovorima, a dovođenje dva napadača, prilično je jasna poruka da se u klubu spremaju za odlazak Mitrovića.

U međuvremenu, iz Italije je stigla bombastična vest da bi Srbin ipak mogao da ostvari transfer karijere ovog leta pošto se navodno čeka nova ponuda Intera, nakon što je prva od 35 miliona evra, navodno odbijena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track