BATAK POSLE ELIMINACIJE IZ EVROPE: Mislim da je sudija mogao da svira penal nad Zukićem - jeftini golovi za tako veliku utakmicu!
Foto: Starsport

LIGA KONFERENCIJE

BATAK POSLE ELIMINACIJE IZ EVROPE: Mislim da je sudija mogao da svira penal nad Zukićem - jeftini golovi za tako veliku utakmicu!

Fudbal -

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su u revanš utakmici drugog kola u Novom Sadu izgubili sa 1:2 od kiparskog APOEL-a.

U prvoj utakmici pre sedam dana na Kipru, APOEL je pobedio sa 2:1, pa se tako ukupnim rezultatom 4:2 plasirao u treće kolo.

Trener Vojvodine Radoslav Batak sumirao je utiske sa večerašnjeg meča i imao je jako zanimljiv pogled na ovaj duel.

Vojvodina
foto: @starsport

"Nažalost, isti rezultat kao u prvoj utakmici. Od prvog minuta smo napadali. Mislim da je sudija mogao da svira penal nad Zukićem. Ipak, oni su poveli. Stvarali smo šanse, imali više napada, izjednačili i sve je govorilo da smo bili bolji. Na kraju greške kao plod neiskustva. Osim dve situacije u kojima smo primili gol, ostalo je sve bilo odlično. Jeftini golovi za tako veliku utakmicu. Nije bilo kao na Kipru. Ušli smo agresivnije, ali nismo uspeli prvi da damo gol. Nismo imali sreće. Oni su prvi put kada su napravili dobru akciju dali gol. Imali smo period od 90 minuta i konstantno smo pokušavali kroz igru da ih savladamo. Bolingi nije registrovan, Malbašić nije spreman, moglo je da bude drugačije da smo imali njih dvojicu u punoj snazi", rekao je bio Batak.

Sa tribina su se mogli čuti povici da podnese ostavku...

"To je njihovo mišljenje, ne želim sada o tome", zaključio je Batak.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track