POSTIGAO GOL ZA TV ŠPICE, PA POSLAO SNAŽNU PORUKU GROBARIMA: Potrebni ste nam! Čak i kad ne ide dobro vi ste tu da nas podignete
Foto: @starsport

oglasio se

POSTIGAO GOL ZA TV ŠPICE, PA POSLAO SNAŽNU PORUKU GROBARIMA: Potrebni ste nam! Čak i kad ne ide dobro vi ste tu da nas podignete

Fudbal -

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig rekao je da je srećan zbog pobede protiv Vojvodine u prvenstvu, ali i jer su se crno-beli zbog velike podrške navijača u Novom Sadu osećali kao kod kuće.

Crno-beli su u drugom kolu Superlige Srbije savladali Vojvodinu rezultatom 2:0, a sjajan meč na "Karađorđu" obeležio je prelep gol holandskog fudbalera.

"I prošlu utakmicu smo odigrali dobro, ali na žalost nismo pobedili. Sada smo odneli sva tri boda za Beograd. Svi smo srećni zbog toga, a ja pogotovo", rekao je Menig za klupski sajt.

Na stadionu "Karađorđe" bilo je mnogo navijača Partizana, a Menig je srećan zbog toga.

"Imao sam osećaj kao da igramo kod kuće. Hvala navijačima, potrebni su nam u svakoj utakmici. Nastavite da nas bodrite, potrebni ste nam svaki dan, svake nedelje, čak i kada ne ide dobro, vi ste tu da nas podignete", naveo je on.

Partizan će u četvrtak igrati u Azerbejdžanu protiv Sabaha, prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Izuzetno važna utakmica za nas. Značajno je i to što smo podigli samopouzdanje pred utakmicu u Azerbejdžanu, spremni smo za sledeći korak", rekao je Menig.

U Partizan su ovog leta stigli novi igrači, a Menig je upitan kako su se snašli.

"Najviše vremena provodim sa Severinom, ali i Frenki Kanute živi blizu mene. Vidim da su srećni, na terenu će biti sve bolji, iz dana u dan, iz nedelje u nedelju. Saldanja se takođe brzo adaptirao, srećan sam zbog njega", naveo je Menig.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track