SKANDAL! HRVATSKI POLITIČAR OPRAVDAVA UBISTVO GRKA: Navijači AEK su najveći ljudski šljam
Foto: EPA/ORESTIS PANAGIOTOU

UBISTVO U ATINI

SKANDAL! HRVATSKI POLITIČAR OPRAVDAVA UBISTVO GRKA: Navijači AEK su najveći ljudski šljam

Fudbal -

Davorin Karačić, hrvatski advokat i političar, objavio je sramnu poruku povodom ubistva navijača AEK-a od strane huligana Dinamo Zagreba, te praktično opravdao takav čin koji se ni pod razno ne može opravdati.

Karačić je, inače, poslanik u tamošnjem sazivu sa liste "Neovisni za Hrvatsku", a bezmalo puta je ulazio u glasne rasprave i čak bio blizu fizičkog sukoba na pomen Dinama.

On tvrdi da ga ne bi čudilo da je mladić koji je ubijen u stvari pokušao da ubode nekog navijača tima iz Zagreba, a onda da je dobio odgovor.

AEK, Dinamo
foto: Printscreen

"Ja se braće ne odričem.

Ako gledamo s druge strane, navijači AEK-a su najveći ljudski šljam, narkomansko-levičarsko-anarhistička otpad, koja je decenijama noževima ubadala druge ljude, bacala molotovljeve koktele po drugima, gazila ljudima po glavama.

Žaliti za takvima je kao žaliti za Isilovskim glavosecima koji su svojevremeno naleteli na sirijske Tigrove ili Vagner u Siriji.

Jedno je sigurno, događaj se sigurno nije dogodio onako kako danas mediji prenose, jer mediji uvek pogrešno prenose.

Inače, svi Dinamovi navijači koji su povređeni, povređeni su od površinskih uboda noževima.

AEK, Dinamo
foto: Printscreen

Uopšte me ne bi čudilo da je anarhista mlatarao nožem u želji da zakolje nekog našega, pa nakon što je savladan, dobio školovanje nožem u ekstremitet, samo što je anatomija za***ana, pa pošlo po zlu. To se znalo događati, da onaj koji bi hteo da kolje, nakon što izgubi nož, dobije vaspitni zarez po ekstremitetima.

Ko je imalo u navijačkom svetu, taj zna da BBB idu svuda, mogli oni ući na stadion ili ne. To su anarhisti znali, pa su to veče čekali bojse, naoružani noževima. Postoje čak i snimci anarhista kako kruže oko stadiona", naveo je Karačić.

(Kurir sport/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track