VLASNIK KOMBIJA KOJIM SU HULIGANI OTIŠLI U ATINU U ŠOKU: Prevarili su me!!! Evo šta su rekli pred polazak na put - NEVEROVATNO!
Foto: Screenshot

UBISTVO

VLASNIK KOMBIJA KOJIM SU HULIGANI OTIŠLI U ATINU U ŠOKU: Prevarili su me!!! Evo šta su rekli pred polazak na put - NEVEROVATNO!

Fudbal -

Grčki navijač atinskog fudbalskog kluba AEK izboden je nožem u tuči sa navijačima hrvatskog kluba Dinamo Zagreb i podlegao je povredama, saopštila je grčka policija.

Najmanje osam osoba je povređeno, tri Grka i petoro Hrvata, u tuči navijača dva kluba pre meča kvalifikacija za Ligu šampiona koji treba da se odigra na AEK-ovom stadionu Nea Filadelfija u predgrađu Atine.

Iako je bilo najavljeno da će meč biti odigran bez gostujućih navijača, Hrvati su uspeli da dođu do Grčke, gde je jedan navijač izgubio život, a trinaestogodišnja devojčica u kritičnom je stanju.

Dinamo, Dinamo Zagreb, AEK, ubistvo, Atina, grčka policija
foto: EPA/ORESTIS PANAGIOTOU

Grčka policija je u utorak pretražila i uklonila vozila kojima su Dinamovi navijači stigli u Atinu, a vlasnik jednog od njih otkriva šta su mu "Bed blu bojsi" rekli kada su iznajmljivali kombi:

- U šoku sam, vi ste već treći novinar koji zove, a zvali su me i novinari iz Grčke. Iznajmio sam kombi, došla su dvojica muškaraca koji su se javili na oglas i rekli da idu u Drač, u Albaniju. Napravili smo ugovor i nisam imao pojma o tome da idu u Grčku dok mi nisu poslali fotografije kombija iz grčkih medija. Izvarali su me! Policiji ću, ako mi se obrati, dati sve podatke, iako verujem da ih oni već imaju. Sad mi je prva briga kako vratiti vozilo - rekao je za "Jutarnji list" vlasnik firme koja je iznajmila kombi.

Ukupno 20 vozila i četiri kombija bila su parkirana u blizini benzinske punpe, a od tamo se veća grupa, od 100 do 120 osoba, zaputila prema stanici podzemne železnice, da bi potom usledio pomenuti veliki incident kod stadiona.

(Kurir sport/Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track