IGRAO U ZVEZDI, PA PROPAO "KAO ŽETON": Zaposlio se u magacinu, novac trošio u KLADIONICI - nećete verovati u kom selu sad igra!
Foto: Starsport

neverovatna priča

IGRAO U ZVEZDI, PA PROPAO "KAO ŽETON": Zaposlio se u magacinu, novac trošio u KLADIONICI - nećete verovati u kom selu sad igra!

Fudbal -

O njegovom života bi komotno mogao da se napravi jedan veoma dobar film...

Roberts Omega došao je u Srbiju pre nešto više od deset godina. Kao mlad i talentovan igrač krenuo je iz rodne Liberije ka ostvaranju svog fudbalskog sna. Dobro mu je išlo.

Došao je u našu zemlju, potpisao ugovor sa Slobodom iz Užica i posao je standaran u defanzivnoj liniji tima i zapao za oko i većim klubovima. Preko Smedereva došao je čak do Crvene zvezde!

Liberijski defanzivac je 2013. godine predstavljen na Marakani kao veliko pojačanje Crvene zvezde, a odigrao je svega dva meča. Pojedinci još pamte njegovu očajnu igru na meču Crvena zvezda - Čukarički, posle koga su u Ljutice Bogdana odlučili da ga sklone u drugi plan.

Posle toga usledile su epizode u nekolicini drugoligaških klubova u Srbiji, ali nigde se Omega nije zadržao duže od jedne sezone.

Gde je danas i šta radi Roberts?

Podsetimo, paparaco Kurira uslikao ga je Robertsa pre dve godine u jednoj beogradskoj kladionici gde je popunjavao tikete:

Omega Roberts
foto: Kurir

Posle nekolicine klubova u Srbiji, Omega je imao epizodu u ligi takozvanog Kosova, gde je nosio dres Lirije, a od nedavno ima i novi posao koji nema veze sa fudbalom.

Roberts se zaposlio na poziciji magacionera:

Omega Roberts
foto: Printskrin

Ipak, Omega nije izdržao dugo bez fudbala, pa je nedavno odlučio da potpiše ugovor sa BSK 1926 iz Baćevca.

Kurir sport

Bonus video:

00:32

Atmosfera pre utakmice Crvena zvezda - Trabzon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track