ALBANAC UMEŠAN U UBISTVO NAVIJAČA U ATINI? Grčki mediji otkrili nove detalje haosa! Spisak osumnjičenih sveden na 13 osoba
Foto: YIANNIS PANAGOPOULOS / AFP / Profimedia

Novi obrt

ALBANAC UMEŠAN U UBISTVO NAVIJAČA U ATINI? Grčki mediji otkrili nove detalje haosa! Spisak osumnjičenih sveden na 13 osoba

Fudbal -

Iako je prošlo tri dana od ubistva Mihalisa Kacurisa, 29-godišnjeg navijača atinskog AEK-a, grčka policija još uvek ne zna ko je odgovoran za njegovu smrt.

Lokalni mediji su tokom današnjeg dana otkrili nove informacije iz istrage. Prvo su bili osumnjičeni pojedini navijači Dinama, a onda su pojedini portali javili da je glavni osumnjičeni ustvari grčki državljanin, odnosno navijač Panatinaikosa, koji su u bratskim odnosima sa Bed blu bojsima iz Zagreba.

Međutim, grčka policija još uvek nema tačno određenu osobu za koju misli da je izvršila ovaj zločin.

Tačnije, policija je skratila spisak osumnjičenih na njih 13. Među njima su trojica Grka, devetorica Hrvata i, ono što je novost, jedan Albanac.

Dokazi koje je pronašla policija upućuju na to da je Albanac bio na lokaciji na kojoj se desilo ubistvo baš u vreme kada se ono i dogodoilo. Dodatna otežavajuća okolnost je i što su kod njega proinašli jedan manji nož. Međutim, mediji u ovom trenutku ne znaju da li je taj nož upravo i oružje kojim je zločin izvršen. Ne precizira se da li je u pitanju navijač, i ako jeste, kojeg kluba.

Grčka policija trenutno vodi istragu u tri pravca. Jedan je pregledavanje snimaka, drugi pregled genetskog materijala, a treći pretraga mobilnih telefona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track