KLOP SVE POTVRDIO: Dogovor o transferu Kajseda je postignut - trener Liverpula obradovao navijače! Evo šta je rekao po tom pitanju
Foto: Paul Greenwood / Shutterstock Editorial / Profimedia

liverpul

KLOP SVE POTVRDIO: Dogovor o transferu Kajseda je postignut - trener Liverpula obradovao navijače! Evo šta je rekao po tom pitanju

Fudbal -

Fudbalski klubovi Liverpul i Brajton postigli su dogovor o transferu Mojsesa Kajseda, potvrdio je danas trener kluba sa Enfilda Jirgen Klop.

"Mogu da potvrdim da je dogovor sa klubom (Brajtonom) postignut", rekao je Klop na konferenciji za novinare uoči prve utakmice Liverpula u novoj sezoni Premijer lige protiv Čelsija.

Po pisanju britanskih medija, transfer je vredan 111 miliona funti, što bi bila rekordna naknada za transfer u Britaniji.

Ovaj 21-godišnji reprezentativac Ekvadora sada treba da dogovori lične uslove sa Liverpulom i prođe lekarske preglede.

Međutim, pojedini britanski mediji su nakon toga preneli da Kajsedo želi da pređe samo u Čelsi, koji je takođe pokazivao interesovanje za vezistu tokom prelaznog roka.

Trener Čelsija Maurisio Poketino danas nije želeo da potvrdi da li je njegov klub još uvek zainteresovan za Kajseda, rekavši samo da i dalje želi da u svoj tim dovede veznog igrača.

Bilo da se radi o Liverpulu ili Čelsiju, Kajsedo nastavlja svoj brz uspon a nakon što je odigrao samo jednu punu sezonu za Brajton.

Kajsedo je došao u Brajton iz ekvadorske Independiente del Velje u februaru 2021. godine za četiri miliona funti. Prvu polovinu sezone 2021/22. je proveo na pozajmici u Belgiji, a u Premijer ligi je debitovao tek u aprilu 2022. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track