ŠOKANTNA ODLUKA TRENERA FULAMA! Mitrovića nema u startnoj postavi - da li je srpski napadač na ovaj način KAŽNJEN?!
Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

premijer liga

ŠOKANTNA ODLUKA TRENERA FULAMA! Mitrovića nema u startnoj postavi - da li je srpski napadač na ovaj način KAŽNJEN?!

Fudbal -

Mesecima unazad, tema broj jedan u engleskim medijima je Aleksandar Mitrović. Konstantno se bruji o srpskom napadaču i njegovom potencijalnom odlasku u Saudijsku Arabiju.

Transfer srpskog napadača u Al Hilal još uvek nije realizovan, i dok se to ne desi, Mitrović je glavom potpuno posvećen Fulamu.

Bar je tako rekao trener "Kotidžersa", Marko Silva.

Fulam danas od 16 sati igra prvu utakmicu ove sezone protiv Evertona, a srpskog reprezentativca nema u startnih 11, što je začudilo sve navijače londonskog kluba.

Tako je Mitrović ostao na klupi za rezervne igrače, dok se u prvoj postavi nalaze: Leno, Tete, Robinson, Diop, Rim, Rid, Kerni, Lukić, Vilson, Vilijan i Himenez.

Mitrović je ili povređen ili kažnjen, drugi razlog za ovakvu odluku ne postoji. Jednostavno, najbolji napadač u svom klubu mora da ima "zacementirano" mesto u startnoj postavi.

Podsetimo, Mitrović je želeo da ovog leta promeni sredinu, čak je prema pisanju britanskih medija bilo i razmirica sa klubom jer se činilo da će taj transfer vredan 30 miliona funti biti realizovan, međutim, čelnici Fulama su taj posao stopirali.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track