TRANSFER "BOMBA" ĆE USKORO EKSPLODIRATI! Nejmar dogovorio sve uslove - uskoro će igrati sa Srbinom u tomu! ZARADIĆE OGROMNU LOVU
Foto: EPA

bum!

TRANSFER "BOMBA" ĆE USKORO EKSPLODIRATI! Nejmar dogovorio sve uslove - uskoro će igrati sa Srbinom u tomu! ZARADIĆE OGROMNU LOVU

Fudbal -

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar navodno je postigao dogovor o dvogodišnjem ugovoru sa saudijskim Al Hilalom.

Kako je danas preneo list Ekip na svom sajtu, Pari Sen Žermen i brazilski fudbaler dobiće ukupno 160 miliona evra za dve sezone.

Ekip nije objavio iznos obeštećenja.

Nejmar ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do 2025. godine. U klub je došao 2017. godine iz Barselone za rekordan transfer od 222 miliona evra.

Brazilski fudbaler nije bio u protokolu za subotnji meč protiv Lorjana (0:0), u prvom kolu francuskog prvenstva, a kao razlog je naveden virus.

On je nedavno obavestio čelnike kluba da ovoga leta želi da napusti tim iz glavnog grada Francuske, ali nije bilo zvanične ponude, osim spekulacija o njegovom povratku u Barselonu.

Sa Pari Sen Žermenom Nejmar je osvojio pet titula prvaka Francuske, tri trofeja u Kupu i Superkupu, dva u Liga kupu, dok je 2020. godine sa pariskim klubom stigao do finala Lige šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track