HOĆE LI MU SE OSTVARITI ŽELJA? Fudbaleru Bajerna se ide iz kluba - hoće u Mančester junajted, ali problem je nastao zbog novca
Foto: Profimedia

želja

HOĆE LI MU SE OSTVARITI ŽELJA? Fudbaleru Bajerna se ide iz kluba - hoće u Mančester junajted, ali problem je nastao zbog novca

Fudbal -

Fudbaler Bajerna iz Minhena Benžamen Pavar "boriće se koliko god može" za prelazak u Mančester junajted, ali se klubovi ne slažu oko cene transfera, preneli su danas britanski mediji.Kako je preneo Skaj, Bajern i Junajted pregovaraju o transferu koji će se realizovati samo ako Hari Megvajer napusti Old Traford.

Megvajer bi trebalo da pređe u Vest Hem, klubovi su se dogovorili o transferu od 30 miliona funti, a lični uslovi načelno su dogovoreni.

Bajern je iz Mančester sitija želeo da dovede Kajla Vokera, kao zamenu za Pavara, ali će on ostati u redovima engleskog šampiona.

U nemačkom klubu znaju da Pavar već dugo želi da ode. Njegov ugovor ističe za godinu dana, a očekuje se da bi transfer koštao između 30 i 35 miliona funti.

Za 27-godišnjeg francuskog defanzivca su prethodno bili zainteresovani Mančester siti, Liverpul i Barselona.

Junajted je zainteresovan za nekolicinu odbrambenih fudbalera pošto je trener Erik ten Hag rekao da želi jaku konkurenciju, kako bi ekipa mogla ravnopravno da se bori u svim takmičenjima.

Pavar je karijeru počeo u Lilu, igrao je za Štutgart, odakle je 2019. godine prešao u Bajern.

Za minhenski klub odigrao je 163 utakmice i postigao je 12 golova. Osvojio je četiri šampionske titule, Ligu šampiona, Kup Nemačke, tri Super kupa Nemačke, Super kup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je 49 utakmica, postigao tri gola i osvojio Svetsko prvenstvo 2018. godine i Ligu nacija u sezoni 2020/2021.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track