KAKAV BI JEZIV DOČEK MOGAO DA ČEKA HRVATE U GRČKIM ZATVORIMA! Ovako su navijači Olimpijakosa robijali pre nekoliko godina!
Foto: Printskrin/Telegram

iza rešetaka

KAKAV BI JEZIV DOČEK MOGAO DA ČEKA HRVATE U GRČKIM ZATVORIMA! Ovako su navijači Olimpijakosa robijali pre nekoliko godina!

Fudbal -

Više od stotinu huligana iz Hrvatske nalazi se u nekoliko zatvora u Grčkoj, zbog ubistva simpatizera kluba AEK Mihalisa Kacurisa (29).

Mihalis Kacuranis, AEK, Dinamo, huligani, navijači, Bed blu bojs, ubistvo
foto: screenshot

Pripadnici zloglasne grupe Bed Blu Bojs izboli su prošle nedelje Grka u Atini, a on je posle toga preminuo. Policija Grčke privela je ogroman broj navijača Dinama iz Zagreba i oni se sada nalaze pod istragom.

Da ne bi mogli da utiču jednu na druge, hrvatski huligani raspoređeni su nekoliko zatvora. Njima bi po dolasku u kaznene jedinice mogao da bude spremljen više nego "topao doček" od strane navijača Olimpijakosa koji se nalazi na robiji. Na društvenim mrežama pojavila se fotografija simpatizera kluba iz Pireja iz 2019. godine, sa sve zastavama i transparentima iz zatvora.

Navijači Olimpijakosa
foto: Printskrin/Telegram

Navijači Olimpijakosa su u bratskim odnosima sa simpatizerima Crvene zvezde Delijama. Poznato je da su unazad nekoliko godina Grci logistički pomagali Srbima da u Atini naprave sačekušu na aerodromu i bukvalno pretuku nekoliko desetina Bed Blu Bojsa.

Nemio događaj desio se na aerodromu "Elefterios Venizelos" u Atini, u novembru 2019. godine.

Pristalice Crvene zvezde su čak i ponižavale pretučene Hrvate tako što su ih snimale, a ostao je zabeležen i momenat kada jedan od njih moli za milost rečima “Ostavili me dečki”.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track