PREDSEDNIK F.K "ŽELEZNIK" IDE JAKO U NOVU SEZONU! Bulić: Spremni smo za višu ligu, ZASLUŽUJEMO
Foto: Privatna Arhiva

Planovi

PREDSEDNIK F.K "ŽELEZNIK" IDE JAKO U NOVU SEZONU! Bulić: Spremni smo za višu ligu, ZASLUŽUJEMO

Fudbal -

Đorđe Bulić spreman je da sa fudbalskim klubom "Železnik" gde je predsednik uđe u Prvu Beogradsku ligu. Naslednik Jusufa Juse Bulića polako svoje fudbalere priprema za viši rang o čemu govori za Kurir.

- Polako se sezona zahuktava,mada mi smo vredno radili tokom leta. Naši planovi su da u narednom periodu radimo na imidžu kluba i na infrastrukturi. Naravno da želimo da F.K "Železnik" bude u mnogo višem rangu nego do sada. Daćemo sve od sebe i potruditi se da uđem u rang iznad. Na tome radimo i verujemo u uspeh - samouvereno kaže Bulić.

Đorđe Bulić
foto: Privatna Arhiva

On se prisetio i uspeha koji je klub njegovog oca svojevremeno imao.

- Železnik je najveći sjaj doživeo ulaskom u super ligu 1997. godine za samo četiri godine od najnižeg ranga. To je bilo zahvaljujući mom ocu.Nakon toga,moj brat Đorđe je osvojio kup 2005-te godine što smatram još jednom sjajnom tačkom kluba. Imam u planu da se napravi fudbalska akademija u kojoj će biti mladi talenti i školovati ih na najbolji način. Već smo počeli da radimo na velikim projektima. Mogu da vam kažem da se Lav probudio - poručuje on.

FK Železnik, Đorđe Bulić
foto: Privatna arhiva

Interesovalo nas je i kakva atmosfera vlada među igračima:

- Verujte mi odlična. Ovaj klub, bez obzira na rang ima bogatu istoriju. svi znaju gde dolaze i za koga igraju. To je za sport veoma važno. Svojim najvećim uspehom smatram profesionalnu saradnju sa omladinom. Imam veliki entuzijazam i želim da se deca sklone sa ulice. Sport je najbolje rešenje za to.Fudbal je jedan od najpopularnijih sportova, taj adrenalin, želja i volja u kombinaciji sa podrškom porodice i kluvba daju rezultate. Polako, ove sezone videćete sve da ovo što vam sada govorim će se pokazati rezultatima na terenu naših fudbalera. Mene pokreće energija koja je usmerena ka deci - ističe Jusin mlađi sin.

Njegov klub trenira i devojčice koje vole fudbal.

- Mogu da vam se pohvalim da od kada smo osnovali F.K "Železnik Lavice" prošle godine u Februaru za nepune dve godine su počele da se takmiče. U početku je bilo teško, ali sada se jasno vidi da nudimo kvalitet i one sijaju u punoj formi. Doduše, tek smo počeli i broj lavica iz dana u dan raste.Žene znaju i te kako da budu uspešne kada je fudbal u pitanju. Naše Lavice su uporne, istrajne, srce lostavljaju na terenu, uporne su rade, treniraju, a našu podršku imaju maksimalno - zaključuje on.

Kurir.rs.

00:07

Pogledajte sport koji nećete videti pre Italije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track