ZVEZDINE ZVEZDE SA PREDSEDNIKOM SRBIJE NA NOVOM STADIONU "DUBOČICE": Džajić i Piksi: Generacije su sanjale ovakav stadion!
Foto: Printscreen/Pink

ZVEZDINE ZVEZDE SA PREDSEDNIKOM SRBIJE NA NOVOM STADIONU "DUBOČICE": Džajić i Piksi: Generacije su sanjale ovakav stadion!

Fudbal -

Najveće legende i Zvezdine zvezde okupile su se na novom stadionu "Dubočice" u Leskovcu tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Na terenu su, između ostalih bili čuveni Dragan Džajić i Dragan Stojković Piksi.

Predsednik FSS Dragan Džajić je poručio da je ovo jedan od najlepših stadiona u Srbiji.

- I drago mi je što čujem da će ovde igrati i reprezentacija, počev od A selekcije, pa do mlađih generacija. Što je najvažnije za mene, je da ovi mladi momci i devojčice vole fudbal i da dolaze ovde da se žrtvuju. Da budu bolji igrači od svih nas koji smo ranije igrali - kaže on.

Džajić se posebno zahvalio predsedniku i državi, i kaže da Vučić mnogo voli sport, a posebno fudbal, i da to zna da nagradi.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi poručuje da su mnoge generacije u Dubočici sanjale ovakav stadion.

- Ovo je danas ponos celog Leskovca, i ponos svih vas koji će dolaziti ovde na stadion. Iskazujem veliku zahvalnost predsedniku Vučiću i Republici Srbiji, na trudu i na viziji koju su imali - kaže Piksi.

Selektor kaže da će ovde igrati i reprezentacija Srbije.

- Pružite im podršku, oni će vam se odužiti dobrom igrom i pobedom - rekao je Stojković.

Član stručnog štaba fudbalske reprezentacije Srbije Bratislav Živković kaže da su predsednik Srbije i državni vrh verovali u Leskovac i mnogo uložili u izgradnju stadiona.

- Da naša deca mogu da gledaju odličan fudbal, na najboljem stadionu. Samo da vam poželim da dolazite u budućnosti u što većem broju. Moje generacije su mogle samo da sanjaju da imaju ovakav fudbalski dom - rekao je on.

Živković se zahvalio predsedniku Vučiću, i istakao da ovakav stadion nema niko u regionu.

- Svi su nekada pričali da je Leskovac srpski Mančester, ali mu je nešto falilo. Mislim da smo sada stvarno srpski Mančester, imamo naš "Old Traford".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track