OFK BEOGRAD MISLI NA SVOJU BUDUĆNOST: Kroz omladinski kamp za 2,5 meseca boravilo 70 dečaka uzrasta od 10-15 godina (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

OFK BEOGRAD MISLI NA SVOJU BUDUĆNOST: Kroz omladinski kamp za 2,5 meseca boravilo 70 dečaka uzrasta od 10-15 godina (FOTO)

Fudbal -

Čuveni fudbalski klub OFK Beograd vraća se na stare staze i na putu je da se posle dugo godina vrati gde mu je i mesto - među fudbalske velikane ove igre.

Ali, uporedo sa borbom na zelenom polju, klub se brine i o stvaranju novih mladih igrača koji će nositi dres ovoga kluba i nastaviti stazama velikana koji su ponosno nosili obeležje OFK Beograda.

OFK Beograd, kamp, fudbalski kamp
foto: Privatna Arhiva

U organizaciji kluba i uz veliku pomoć Grada Beograda, u protekla 2,5 meseca u kampu "Kreni ka svojim snovima" boravilo je 70 dečaka uzrasta od 10-15 godina koji su vredno trenirali i učili uz pomoć svojih trenera i brojnih sportskih radnika i stručnjaka svih profila.

Kako ističe Stevan Mojsilović, direktor omladinske škole OFK Beograda kamp je ispunio sva očekivanja i realizovani su svi postavljeni ciljevi.

OFK Beograd, kamp, fudbalski kamp
foto: Privatna Arhiva

Treniralo se, učilo i uz druženje, dečaci koji su boravili u kampu, pored fudbalskih veština stekli su i početno obrazovanje iz oblasti sportske medicine, higijene, psihologije sporta, ishrane kao i načine kako da budu primer u školi, društvu, a i u klubu.

Zadovoljstvo direktora omladinske škole potvrdili su i treneri koji su 24 sata bili u kampu sa dečacima koje su sportski vaspitavali i prenosili im svoja trenerska znanja

Generalni direktor OFK Beograda Balša Terzić posebno ističe veliku zahvalnost Gradu Beogradu i Sekretarijatu za sport i omladinu, koji su omogućili da se ovaj kamp realizuje sa postavljenim ciljevima.

OFK Beograd, kamp, fudbalski kamp
foto: Privatna Arhiva

Treniralo se na stadionu OFK Beograda" ali veoma dobre uslove za smeštaj i veoma kvalitetnu ishranu obezbedio je "Dom učenika srednjih škola Patrijarh Pavle" koji je stavio kampu na raspolaganje i svoje sportske terene, salu i druge prostore.

Terzić sa posebnim zadovoljstvom ističe značaj ovoga kampa koji će omogućiti da se što više dece bavi sportom, fudbalom i da jednoga dana ostvare i svoje snove i obuku dres prvoga tima i reprezentacije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track