Delije od Stamenkovića dobile viski, a vratile mu bakljom

Delije ne zaboravljaju kapitena

Delije od Stamenkovića dobile viski, a vratile mu bakljom

Fudbal -
Od pesme "Ti si naš kapiten, Stameni", stiglo se i do vređanja rivala sa druge strane Topčiderskog brda, usput i uz stihove "Hvala ti za viski, Stameni"

Golman Nefčija, nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde Saša Stamenković, izazvao je prilično nezadovoljstvo na stadionu Partizana, ali je na suprotnoj strani Topčiderskog brda izmamio jednu bakljadu. Stamenković se tokom utakmice prvog kola Lige Evrope našao na udaru navijača crno-belih, koji su ga vređali kako verbalno, tako i vulgarnim transparentom.

Sve se zakuvalo uoči prvog sudijinog zvižduka, kada njegov kolega Vladimir Stojković, prema Stamenkovićevim rečima, nije želeo da pruži ruku, a kulminiralo je odugovlačenjem vremena Nefčijevog golmana i nasrtajima na njega od strane mladih Partizanovih fudbalera. No, na Marakani, posve drugačija pesma. Iako je azerbejdžanski klub, što je neuobičajeno, doputovao u Beograd dva dana pre utakmice sa Partizanom, crno-beli su im ustupili stadion u Humskoj za jedan treing, poštujući tako propis UEFA koji nalaže bar jedan termin.

Nemajući kud, a najverovatnije uz Stamenkovićevo zalaganje, Nefči je u utorak odradio trening - na stadionu Crvene zvezde. I ne samo to, u prostoriju u kojoj se okupljaju najvatrenije Zvezdine "pristalice", njihov nekada omiljeni golman poslao je viski. Kada je Stamenković prolazio iza upravne zgrade SD Crvena zvezda, na putu ka svlačionicama, na teresi su se pojavile "delije", zahvalivši mu se. Od pesme "Ti si naš kapiten, Stameni", stiglo se i do vređanja rivala sa druge strane Topčiderskog brda, usput i uz stihove "Hvala ti za viski, Stameni".

http://www.youtube.com/watch?v=EzKLTPi3ZyI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track