EVO DA LI ĆE BITI KARATA ZA LIGU ŠAMPIONA: Crvena zvezda brine o svojim navijačima! Po kojoj ceni će moći da se kupe ulaznice?!
Foto: Starsport

papir zlata vredan

EVO DA LI ĆE BITI KARATA ZA LIGU ŠAMPIONA: Crvena zvezda brine o svojim navijačima! Po kojoj ceni će moći da se kupe ulaznice?!

Fudbal -

Posle žreba za Ligu šampiona, kako saznajemo, u Crvenoj zvezdi od samog jutra vlada ogromno interesovanje za ulaznice za Ligu šampiona.

Crvena zvezda
foto: www.crvenazvezdafk.com

Iz kluba šalju poruku navijačima da je Premijum sezonska karta trenutno jedini siguran način da sebi obezbede mesto na Marakani za grupnu fazu Lige šampiona. Premijum karata još uvek ima i možete ih kupiti ovde. Podsećaju i na 1.000 din. niže cene za onlajn kupovinu.

Saznajemo da je zbog velikog interesovanja za Premijum sezonske karte, posebno posle žreba, upitno da li će i kada paketi karata za Ligu šampiona biti u prodaji. Pozivaju sve u kojima kuca crveno-belo srce da požure i iskoriste još uvek promotivne cene sezonskih karata i budu njihov najbolji igrač, kako na evropskim utakmicama, tako i u Superligi i Kupu.

Crveno-beli šalju i pozivnicu navijačima da se vide već u subotu 02.09. u 20.00 časova na utakmici Crvena zvezda – Novi Pazar uz besplatan ulaz kako bi svi zajedno proslavi 60 godina Marakane. Dres je obavezan za proslavu i zato su svim zvezdašima obezbedili popust od 1.000 din, a za članove i sezonce važi čak 2.000 din popusta na crveno-beli dres.

Zvezda - Fjorentina, Fjorentina, Crvena Zvezda
foto: Nemanja Nikolić

FK Crvena zvezda je za sve članove crveno-bele porodice za proslavu spremio i izložbu oko stadiona koja će biti postavljena pre utakmice, a koja je samo uvertira u mnoga iznenađenja koja u subotu veče ali i tokom cele sezone očekuju zvezdaše. Saznajemo da Marakana nikad nije lepše izgledala, ali i da je još doteruju, i zato iz kluba zovu sve crveno-bele duše da budu deo momenta, deo Zvezdine porodice, deo nove Zvezdine ere.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track