DELIJE GLEDAJU I NE VERUJU! Stigli DOKAZ I POTVRDA: Omri Glazer je bolji od golmana Bajerna!
Foto: Starsport

veliko poštovanje

DELIJE GLEDAJU I NE VERUJU! Stigli DOKAZ I POTVRDA: Omri Glazer je bolji od golmana Bajerna!

Fudbal -

Čelni ljudi Crvene zvezde odradili su fenomenalan posao u letnjem prelaznom roku.

Brojna pojačanja stigla su na Marakanu, a jedno od najkvalitetnijih definitivno je golman Omri Glazer. Ostavio je Izraelac odličan utisak na navijače, te je u potpunosti opravdao očekivanja i o njegovim kvalitetima govorio je selektor Izraela Alon Hazan koji ga je stavio ispred golmana Bajerna Danijela Pereca.

- Danijel Perec je napravio ogroman iskorak za izraelski fudbal, smatram da nismo imali sličan transfer, čak ni približan. Bio je odličan golman i pre odlaska iz Makabi Tel Aviva, ali je Glazer odradio odličan posao na svim prethodnim utakmicama, a i takođe je napravio veliki iskorak prelaskom u Crvenu zvezdu. Raduje napredak obojice golmana, ali je barem sada hijerarhija jasna. Glazer je fantastičan golman - otkrio je selektor Izraela.

Omri Glazer
foto: www.crvenazvezdafk.com

Delije sasvim gledaju ovu izjavu i ne mogu da poveruju da u njihovom timu brani golman koji u svojoj reprezentaciji brani pre čuvara mreže jednog velikana poput minhenskog Bajerna. Sam Glazer je takođe oduševljen ovim rečima.

- Reprezentacija je iznad svakog igrača. Selektor je odlučio da podmladi reprezentaciju i siguran sam da će nam mladi igrači pomoći. Svi moramo da se dokazujemo. Dobro se pripremamo i želimo da budemo spremni za utakmicu sa Rumunijom u Subotu. Čuo sam šta je Alon rekao o meni i to mi zaista laska. Svaki igrač, posebno u reprezentaciji, uvek mora da se dokazuje i da deluje dobro, kako na treninzima tako i na utakmici. Nikome nije zagarantovano mesto i uvek morate da dokazujete da ga zaslužujete. Uspeh tima iznad svega, iznad jednog ili drugog igrača - rekao je golman Zvezde, pa dodao:

- Važno je da imamo igrače na najsvetlijoj sceni, a Liga šampiona je najbolje evropsko takmičenje. Mladi igrači su napredovali i imali su neverovatan učinak na Mundijalitu i Evropskom prvenstvu za omladince, mnogi igrači su otišli ​​u inostranstvo i napredovali, te je izraelski fudbal u ekspanziji. Potrebno je da napredak pokažemo i na terenu, već u subotu. Lepo je imati uz sebe mlade igrače koji napreduju i izgledaju dobro u svojim timovima. Ima odličnih igrača sa velikom perspektivom, siguran sam da mogu da nam pomognu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track