OZLOGLAŠEN HULIGAN HRVATSKE SA USTAŠKOM ZASTAVOM JE SIN POLITIČARA! Ima DEBELI dosije, zajedno je sa ocem TUKAO policajce!
Foto: Facebook

hrvatska

OZLOGLAŠEN HULIGAN HRVATSKE SA USTAŠKOM ZASTAVOM JE SIN POLITIČARA! Ima DEBELI dosije, zajedno je sa ocem TUKAO policajce!

Fudbal -

Dino Sušec, Patrik Blažin i Dean Capan optuženi su za isticanje ustaške zastave na utakmici između Hrvatske i Letonije.

Meč između ove dve selekcije igran je na stadionu FK Rijeka, a Hrvati su slavili rezultatom 5:0.

Od pomenutih huligana, najpoznatiji tamošnjoj javnosti je Dino Sušec, s obzirom da je njegov otac lokalni HDZ-ovac. Njih dvojica su čak zajedno u jednoj tuči prebili policajce, i to dok su bili pod dejstvom alkohola.

Oni su najpre demolirali kafić "Kvatro", da bi se nakon toga sukobili sa policijom.

Dino i njegov otac su tom prilikom gušili jednog policajca na zemlji, nakon čega je neko od njegovih kolega ispalio hitac u vazduh, kako bi sprečio veći incident.

- To je, čujemo, još na sudu, ali svi mi ovde mislimo da se slučaj zavlači zbog veze s HDZ-om. Dosta je meseci prošlo, a to je napad na policajce, sumnjam da u redovnoj proceduri ide tako sporo - rekao je jedan meštanin za "Jutarnji list".

- Dok je trezan, dobro je. Kad popije, postane agresivan - dodaje meštanin koji je želeo da ostane anoniman.

Opštinski sud u Rijeci je Deanu izrekao novčanu kaznu u iznosu od 1.300 evra, Dino će morati 20 dana da provede iza rešetaka dok Patriku kazna još uvek nije izrečena.

Podsetimo, UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv FS Hrvatske zbog rasizma i diskriminacije na utakmici kvalifikacija za EP između Hrvatske i Letonije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track