TSC TOTALNI AUTSAJER U LONDONU - LAZETIĆ PRED VEST HEM: Velika nam je čast i privilegija da smo gosti jednom ovakvom klubu
Foto: Starsport©

LIGA EVROPE

TSC TOTALNI AUTSAJER U LONDONU - LAZETIĆ PRED VEST HEM: Velika nam je čast i privilegija da smo gosti jednom ovakvom klubu

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je večeras da je ponosan što njegova ekipa ima priliku da se takmiči u Ligi Evropa i što "inspirisana ulazi" u meč protiv Vest Hema na početku takmičenja.

"Velika nam je čast i privilegija da smo gosti jednom ovakvom klubu u utakmici Lige Evrope. Veliki izazov, ali i velika obaveza je da budemo najbolji mogući, znamo kakvu istoriju ima Vest Hem i koliko su dugo u Evropi", rekao je Lazetić, prenosi Mocartsport.

"Odmah to osetite kada dođete na stadion, vidite da je to klub. Mi težimo ka nečemu, tek pišemo istoriju i želimo da i TSC ima čime da se podiči. Ovo je za nas izazov da vidimo u kojoj meri možemo da se takmičimo sa klubom kao što je Vest Hem", kazao je trener TSC-a.

Fudbaleri TSC-a gostuju sutra ekipi Vest Hema, u utakmici prvog kola Grupe A Lige Evropa.

"Vest Hem ima kvalitetnije igrače nego Braga. Drugačiji su to timovi, Braga želi posed, Vest Hem se ne diči mnogo posedom, više su opasni u toj direktnoj igri. Ne zna se ko je jači, a ne ko je slabiji od te dve ekipe. Nećemo imati u toj meri opterećenje niti strah od protivnika, to je uvek mač sa dve oštrice. Ne volim da sputavam igrače, više volim da sami budu inspirisani. Treba da budu više fokusirani na utakmicu", rekao je Lazetić.

"Koliko će nam značiti iskustvo Brage videćemo sutra. Ja sam uspeo da prenesem igračima gde smo grešili i gde je trebalo da budemo bolji. Samo iskustvo će značiti, mislim da je to i presudilo da bojažljivo uđemo u prvu utakmicu (protiv Brage) koja je bila okidač za sve što se posle desilo", dodao je on.

Utakmica je na programu sutra od 21.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track