DOŠAO NA TRENING SKUPOCENIM AUTOMOBILOM, PA DOŽIVEO ŠOK: Predsednik kluba ga odmah pozvao na razgovor: To više NE SMEŠ da voziš!
Foto: Instagram

hit priča

DOŠAO NA TRENING SKUPOCENIM AUTOMOBILOM, PA DOŽIVEO ŠOK: Predsednik kluba ga odmah pozvao na razgovor: To više NE SMEŠ da voziš!

Fudbal -

Totenhem je napravio sjajan posao ovog leta dovođenjem Džemsa Medisona iz Lestera.

Ovaj sjajni fubaler odmah je pokazao da će biti ozbiljno pojačanje za londonski klub i da popularni Pevci nisu pogrešili što su odrešili kesu i odrekli se 47 miliona evra.

Medison se sjajno uklopio u tim, na pet odigranih mečeva postigao je dva gola i upisao dve asistencije, ali još uvek se navikava na neobična pravila koja vladaju u klubu.

Nedavno je imao izuzetno zanimljiv razgovor sa predsednikom kluba Danijelom Levijem zbog automobila kojim je došao na jutarnji trening Totenhema.

Naime, Levi je video Medisonov auto i odmah ga pozvao na razgovor u svoju kancelariju. Zabranio mu je da dolazi tim automobilom iz neverovatnog razloga.

Zasmetalo mu je što je skupoceni automobil crvene boje, pa je poručio Medisonu da ga odmah proda jer je to boja ljutog rivala Arsenala.

"Džejms mora da nauči da ne može da dođe u trening centar u crvenom automobilu. Rekao sam mu to. Naučiće te stvari", rekao je prvi čovek Totenhema.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track