KAKVA TUGA... SUPRUGA POZNATOG GOLMANA PREMINULA TRI MESECA POSLE VENČANJA: Slomljen je od bola, poslao je poruku koja slama srca
Foto: Instagram/joshuavickers

šok priča

KAKVA TUGA... SUPRUGA POZNATOG GOLMANA PREMINULA TRI MESECA POSLE VENČANJA: Slomljen je od bola, poslao je poruku koja slama srca

Fudbal -

Tužna priča potesla je ljubitelje fudbala, ali i širu javnost

Nekadašnji golman Arsenala, Džoš Vikers, oprostio se od supruge koja je preminula samo tri meseca nakon venčanja.

Laura je bolovala od kancera, a dvadesetsedmogodišnji čuvar mreže oglasio se na društvenim mrežama.

- Pisao sam i brisao sve toliko puta. Još ne mogu da nađem prave reči i mislim da ih nikada neću ni naći. U utorak je moja žena izgubila bitku protiv kancera.

Laura je bila najsnažnija, najhrabrija i najdraža osoba koju sam ikada upoznao. Uprkos svemu što je prolazila, uvek je nastavljala da se smeši i nikada nije dala da je bilo šta omete da ima lep život.

Plakali smo, smejali se, igrali kroz sve zajedno. Cenim svaki momenat koji smo zajedno proveli od trenutka kada smo se upoznali do onog kada si mirno otišla na drugi svet. Znam da ćeš odozgo gledati na mene i nastaviti da me inspirišeš svakog dana. Hvala svima koji su podržali mene i obe porodice u ovom teškom vremenu. Zahvalan sam što imam takve prijatelje i porodicu - poručio je Vikers.

On je dobio podršku od Arsenala, ali i od Derbija, kluba u kojem danas brani.

Nije ga bilo na utakmici protiv Karlajla, a saigrači su podigli njegov dres i tako poslali jasnu poruku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track