OVO SU SVE RONALDOVE ŽENE! Slavni Brazilac pred oltar doveo 14 godina mlađu manekenku, a evo koga je sve LJUBIO pre nje (FOTO)
Foto: Instagram

Svadba, svadba

OVO SU SVE RONALDOVE ŽENE! Slavni Brazilac pred oltar doveo 14 godina mlađu manekenku, a evo koga je sve LJUBIO pre nje (FOTO)

Fudbal -

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo Nazario De Lima (47) oženio se četvrti put.

Njegova izabranica je 14 godina mlađa manekenka Selina Loks.

Njih dvoje su na Ibici luksuznim venčanjem krunisali vezu koja traje od 2015. godine.

Prva ozbiljnija veza popularnog fudbalera bila je sa atraktivnom brazilskom glumicom Suzanom Vagner. Živeli su zajedno dve godine, ali umesto braka došlo je do raskida.

Prvi brak Ronalda bio je "kolegijalni". Oženio je fudbalerku Milenu Domingez, ali je taj brak pukao posle četiri godine.

No, i to je dug vremenski period u odnosu na drugi brak koji je trajao svega tri meseca. Ronaldo i TV voditeljka Danijela Cicareli su imali luksuzno venčanje u Francuskoj, ali su baloni sa svadbe duže trajali.

Mogao je slavni fudbaler i pre da se venča sa Marijom Beatriz, ali je zbog ucena tri transvestita pukla veridba. Ipak, kada se sve smirilo, uspeli su da se venčaju i žive skladno sve dok Marija nije zatražila razvod. Razlog - otkriveno je da Ronaldo ima vanbračno dete sa konobaricom brazilskog porekla u Tokiju.

Konačno se smirio uz Selinu Loks, koju je verio pre šest meseci na odmoru u Dominikanskoj Republici.

Iz dosadašnjih brakova, veridbi, veza i avantura, nekadašnji brazilski fudbaler Ronaldo ima četvoro dece - najstariji je sin Ronald (23), a zatim slede Aleksander (18), Marija Sofija (14) i Marija Alis (13).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track