UŠAO U KANCELARIJU KOD ANĆELOTIJA I OSTAVIO GA BEZ TEKSTA! Šokantan potez fudbalera Reala! Italijan izašao pred ekipu i SVE OTKRIO
Foto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

NEVEROVATNO

UŠAO U KANCELARIJU KOD ANĆELOTIJA I OSTAVIO GA BEZ TEKSTA! Šokantan potez fudbalera Reala! Italijan izašao pred ekipu i SVE OTKRIO

Fudbal -

Fudbaleri Real Madrida zabeležili su pobedu protiv Las Palmasa (2:0) u sedmom kolu La Lige, a u žiži javnosti nakon meča našao se Brahim Dijaz koji je svojim gestom oduševio sve u klubu, posebno trenera Anćelotija.

Na meču protiv Atletika Dijaz je doživeo povredu ramena i spekulisalo se da će 10-ak dana biti van terena, pa su mnogi bili iznenađeni kada su ga videli u startnoj postavi protiv Las Palmasa.

Odigrao je sjajan meč, postigao gol za 1:0, a nakon utakmice potvrđeno je da je igrao povređen i da je trpeo velike bolove.

Naime, Dijaz je igrao pod injekicijama jer nije hteo da ostavi tim na cedilu u teškom trenutku.

Španski mediji otkrivaju da Anćeloti nije računao na njega za ovaj meč, ali je mladi fudbaler otišao kod iskusnog trenera u kancelariju i poručio mu da želi da igra i da je sa doktorima pronašao način.

Lekari su rekli Dijazu da može da igra pod injekcijama, ali da rizikuje ozbiljniju povredu, ali njega to nije zanimalo. Rekao je Anćelotiju da je spreman da se žrtvuje i na kraju odigrao sjajan meč.

Anćeloti je bio oduševljen njegovim gestom, pohvalio je Dijaza pred celim timom i rekao da je to pravi primer kako se bori za dres Real Madrida.

Kurir sport/Sportsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track