"POBEDU POSVEĆUJEMO NASTRADALOJ BRAĆI NA KOSOVU" Klub iz REGIONA dobio derbi meč, kapiten poručio: "Neka im Bog podari MIR"
Foto: Printscreen / Instagram / fkboracbanjaluka

svaka čast

"POBEDU POSVEĆUJEMO NASTRADALOJ BRAĆI NA KOSOVU" Klub iz REGIONA dobio derbi meč, kapiten poručio: "Neka im Bog podari MIR"

Fudbal -

Velika tragedija pogodila je Srbiju kada su na Kosovu i Metohiji život izgubili Stefan Nedeljković, Igor Milenković i Bojan Mijailović.

U našoj zemlji proglašen je i Dan žalosti, a mnogi sportski klubovi, rukovodeća lica, ali i navijači odali su počast žrtvama.

Moćnu poruku poslali su i iz banjalučkog Borca i to posle utakmice u kojoj je ovaj tim savladao Široki Brijeg (2:0) u derbiju kola i zaseo na prvo mesto na tabeli. Kapiten tima, Srđan Grahovac, istakao je sledeće:

- Iskoristio bih ovu priliku da ovu pobedu posvetimo našoj nastradaloj braći na Kosovu. Naše misli su uz njihove porodice i neka im Bog podari mir - rekao je on, pa se dotakao i same utakmice:

- Važna pobeda za nas. Znali smo šta nas čeka, prava derbi utakmica, utakmica za prvo mesto. Na vreme smo dali golove. Odlično smo stajali na terenu. Videlo se da dišemo kao jedan. Momci su izgarali jedan za drugog, Sada smo na prvom mestu. Borac je tamo gdj svi želimo da bude. Prvenstvo je dugo. Tek smo počeli. Uhvatili smo pozitivan niz, dižemo se iz utakmice u utakmicu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track