NASTAVLJA SE... JOŠ JEDAN IGRAČ ODLAZI U SAUDIJSKU ARABIJU? Bivši as Mančestera trenira sa Al Etifakom - uskoro potpisuje?
Foto: News Images LTD / Alamy / Alamy / Profimedia

odlazak

NASTAVLJA SE... JOŠ JEDAN IGRAČ ODLAZI U SAUDIJSKU ARABIJU? Bivši as Mančestera trenira sa Al Etifakom - uskoro potpisuje?

Fudbal -

Bivši fudbaler Mančester junajteda Džesi Lingard trenira sa saudijskim klubom Al Etifak.

Lingard je slobodan igrač nakon što mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Notingem Forestom i mogao bi da bude jedan od mnogih fudbalera koji su ovog leta iz Premijer lige otišli u saudijsku ligu.

Trener Al Etifaka je nekadašnji kapiten Liverpula Stiven Džerard, a iz tog engleskog kluba nedavno je došao i Džordan Henderson.

"Dugo ga gledam i znam koliko je talentovan. Džesi je trenutno bez kluba, nema ugovor i može da trenira gde god želi. Došao je da trenira u našim objektima, sa našim igračima, da održi kondiciju. Džesi zna da ima priliku da nas uveri da dođe u klub", rekao je Džerard za emisiju FilMarma.

Brojni vrhunski igrači su ovog leta došli u saudijsku ligu, među kojima i Karim Benzema, Sadio Mane, Nejmar, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić.

Lingard je prošao fudbalsku akademiju Mančester junajteda, koji je napustio prošle godine. Potpisao je jednogodišnji ugovor sa Forestom i otišao je iz kluba po isteku ugovora. Takođe, igrao je na pozajmici u Vest Hemu 2021. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track