MITROVIĆU, GDE ŽURIŠ?! Srbin uhvaćen kako prolazi kroz CRVENO SVETLO? "Jurcao" u džipu, a sada bi mogao ŽESTOKO da nadrlja! VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

prekršaj

MITROVIĆU, GDE ŽURIŠ?! Srbin uhvaćen kako prolazi kroz CRVENO SVETLO? "Jurcao" u džipu, a sada bi mogao ŽESTOKO da nadrlja! VIDEO

Fudbal -

Odlično igra Aleksandar Mitrović u Saudijskoj Arabiji, nije mu dugo trebalo da se adaptira na novu sredinu i ubrzo je postao miljenik navijača.

Od samog starta svoje epizode u Saudijskoj Arabiji, Mitrović je svima stavio do znanja zbog čega je doveden. Čelnici Al Hilala u njemu su videli rešenje na centarforskoj poziciji, a on uveliko već "rešeta" protivničke mreže.

Ipak, najnovija informacija koja se pojavila u tamošnjim medijima nikako se neće dopasti srpskom reprezentativcu, pošto po društvenim mrežana kruži snimak na kom je navodno glavni akter upravo Aleksandar Mitrović.

Džip crne boje, snimljen je kako prolazi kroz crveno svetlo, a oni koji ga dele tvrde da je za volanom snažni centarfor.

- Kruži snimak automobila na semaforu u Rijadu, a oni koji ga dele kažu da je automobil vozio fudbaler Mitrović - napisao je jedan od navijača.

- Mitrović prelazi crveno, Liga mora da reaguje i da se zakon primeni na njemu. Nadamo se da će ovo prestati i da će biti primer drugima - mišljenje je izvesnog Saudijca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track