SKANDALOZNO! Britanski navijači ZGROZILI planetu: Rugali se dečaku koji je PREMINUO OD RAKA, pa se GORKO POKAJALI! (FOTO)
Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

odvratno

SKANDALOZNO! Britanski navijači ZGROZILI planetu: Rugali se dečaku koji je PREMINUO OD RAKA, pa se GORKO POKAJALI! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Šefild Venzdeja i Sanderlenda otvorili su devetu rundu Čempionšipa u petak, a gostujuća ekipa slavila je rezultatom 3:0.

Revoltirani neuspehom kluba navijači Šefilda napravili su gest koji je zgrozio čitavu planetu. Dva čoveka sa tribine su, uz osmehe na licima, mahali svojim telefonima u pravcu gostujuće tribine, a šta se nalazilo na pozadini apsolutno je sve šokiralo.

Naime, navijači Šefilda provocirali su goste fotografijom Bredlija Lourija, dečaka koji je 2017. godine preminuo od raka, a bio je veliki navijač Sanderlenda i zaštitno lice ovog kluba.

Bredli je svima prirastao za srce, pa je samim tim ovaj gest još odvratniji. Ipak, pomenuti navijači brzo su se gorko pokajali jer im je policija zakucala na vrata i lišila ih slobode.

- U petak nam je prijavljeno da su dvojica muškaraca počinila akt vređanja javne pristojnosti nakon meča Šefild Venzdeja i Sanderlenda. Policajci su uhapsili dva muškarca (31 i 27 godina) i oni su sada u pritvoru. Istraga je u ranoj fazi i pozivamo sve koji smatraju da imaju neku informaciju da se jave - stoji u poruci policije.

Brzo ih je stigla pravda i sada će naučiti da se sa nekim stvarima ne šali.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track