BAHATA PORODICA RONALDO! Ne jedan, ne dva, već TRI NAJSKUPLJA ROLEKSA! Kristijano, Georgina i Junior na ruci nose po 550.000 EVRA!
Foto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

ima se - može se

BAHATA PORODICA RONALDO! Ne jedan, ne dva, već TRI NAJSKUPLJA ROLEKSA! Kristijano, Georgina i Junior na ruci nose po 550.000 EVRA!

Fudbal -

Porodica portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda maksimalno uživa u nezamislivom bogatstvu koji je tokom svoje ipresivne karijere stekao slavni fudbalski as.

Izabranica fudbalera Al Nasra, Georgina Rodrigez, ne krije da obožava život na visokoj nozi i svakodnevno se hvali na društvenim mrežama.

Luksuzna putovanja, privatni avioni, papreni odevni predmenti i nakit od koga zastaje dah - Georgina već godinama živi kao kraljica zahvaljujući svom darežljivom suprugu.

U njenoj impresivnoj kolekciji aksesoara vrednoj nekoliko miliona evra nalazi se jedan poseban sat koji se često može videti na njenoj ruci. Reč je o najskupljem Roleks modelu ikada napravljenom "Rolex GMT Master II series" vrednom neverovatnih 550 hiljada evra.

Ovaj model proizveden je u 18k belom zlatu sa dijamantima na sve strane ukupne težine od 30 karata!

Luksuzni primerak sata u par navrata viđen je na ruci Kristijana Ronalda i naslednika Kristijana Juniora, što najverovatnije znači da poseduju tri ovakva modela! Samo od plate u Al Nasru Ronaldo bukvalno za tri dana zaradi za tri najskuplja "Roleksa", pa je malo verovatno da dele jedan sat.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track