DECA MOGU DA ZABORAVE NA TO! Ibrahimović otkrio šta je ZABRANJENO u njegovoj kući - mnogi roditelji ovo moraju da čuju!
Foto: Fabio Ferrari/LaPresse / AFP / Profimedia

zabrana

DECA MOGU DA ZABORAVE NA TO! Ibrahimović otkrio šta je ZABRANJENO u njegovoj kući - mnogi roditelji ovo moraju da čuju!

Fudbal -

Slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović je vrlo posvećen roditelj i o svojoj deci mnogo vodi računa, te daje sve od sebe da ih izvede na pravi put.

Često donosi razne odluke koje se klincima ne dopadaju, njegovim naslednicima mnoge stvari nisu dostupne, a jedna od njih su društvene mreže.

Rekao je Zlatan da na taj način želi da svoju decu zaštiti od ružnih stvari kojih mnogo ima na internetu.

- Volim svoju decu kao ništa na svetu. Za mene će uvek biti na prvom mestu. Voleti ih znači zaštiti ih. Nije im dopušteno da koriste ​​društvene mreže jer ne želim da ih povrede loše stvari koje bi mogli da pročitaju o meni. Na mom Instagramu nema ni jedne fotografije moje dece i moje porodice - kazao je Ibrahimović i potom detaljnije objasnio ovu svoju odluku:

- Hoće li ta deca, kad odrastu, biti srećna što su tako izložena? Šta roditelji znaju? Moja deca će sama da odluče kada budu u stanju da shvate neistinu koja postoji u svetu društvenih mreža. Sada ne mogu da znaju, jer za njih ne postoje društvene mreže. Ne radi se o držanju ispod staklenog zvona, ja imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a oni će da ga nastave kako žele, čim budu mogli da hodaju sami - dodao je čuveni golgeter.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track