LUDILO! OVA RONALDOVA SLIČICA VREDI KAO STAN U BEOGRADU! Pogledajte da li je kod vas ovo PARČE papira, ako jeste - vi ste BOGATI!
Foto: ANTONIO SIMOES / AFP / Profimedia

cena je prava sitnica

LUDILO! OVA RONALDOVA SLIČICA VREDI KAO STAN U BEOGRADU! Pogledajte da li je kod vas ovo PARČE papira, ako jeste - vi ste BOGATI!

Fudbal -

Kolekcionari fudbalskih suvenira prilično su poznati, ali do te popularnosti ne bi tako lako došli da nisu izuzetno posvećeni svom hobiju.

Posebno oni koji skupljaju popularne sličice "Panini" i popunjavaju razne albume. Među njima je ovih dana zavladala prava ludnica jer se pojavila sličica Kristijana Ronalda s početka karijere, dok je još nosio dres Sportinga iz Lisabona.

Za ovim vrednim parčetom papira nastala je prava pomama, a cena na aukciji je prava "sitnica" - čak 70.000 evra. Ovaj primerak može da dosegne astronomsku cenu, jer je portugalski fudbaler bio tek na početku svog fudbalskog puta u lisabonskom klubu, važio je za velikog talenta, a posle je dobrim igrama obezbedio sebi transfer u Mančester junajted.

Zato fotografija u dresu kluba sa stadiona Žoze Alvalade dodatno dobija na značaju. Sličica je iz sezone 2002/03, a Ronaldo tada nije bio svetski poznati fudbaler i mnogi su olako prelazili preko činjenice da su ga dobili u kesici. Neki su sličicu lepili u album, neke su oštećene, pa zato oni koji se razumeju u tržište fudbalskih suvenira smatraju da postoje samo 22 primerka u ovako idealnom stanju. Zna se da je jedna prodata pre dve godine, a kupac ju je na aukciji platio čak 220.000 evra!

Najskuplja sličica u istoriji našla je svog kupca u maju 2021, a na njoj se nalazi legendarni Pele iz svoje debitantske sezone. Sličica datira iz 1958. godine.

Akcija Kurira

Pokonili smo vam Panini album!

Svim ljubiteljima Panini sličica Kurir je danas obezbedio besplatne primerke albuma "The golden world of football 2024", koji ste dobili uz kupljeni primerak našeg dnevnog lista. Album je sačinjen od 76 stranica. Sadrži šest startnih samolepljivih sličica. Ukupan broj sličica koji vam je potreban da popunite album je 526. Proizvod je dostupan na teritoriji Republike Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track