ŠVAJCARSKI MEDIJI UDARILI PO DELIJAMA: Navijači u Haifi su GLASNIJI nego u Beogradu! "Pakleni" tunel i NIJE BAŠ ZASTRAŠUJUĆ!
Foto: Starsport

nisu oduševljeni

ŠVAJCARSKI MEDIJI UDARILI PO DELIJAMA: Navijači u Haifi su GLASNIJI nego u Beogradu! "Pakleni" tunel i NIJE BAŠ ZASTRAŠUJUĆ!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i Jang Bojsa remizirali su u meču drugog kola grupne faze Lige šampiona na Marakani, a konačan rezultat bio je 2:2.

Veoma uzbudljiv meč viđen je u Beogradu i navijači, koji su napravili fenomenalnu atmosferu, mogli su da uživaju u pravom spektaklu.

Delije su bile na nivou tokom čitave utakmice, ali ni to nije bilo dovoljno da zasluže pohvale švajcarskih medija. Prema oceni Blika, navijači Zvezde daleko su slabiji od onih iz Izraela, te su Švajcarcima pristalice Makabija iz Haife u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona napravile "pakleniji" doček nego delije.

- Ni koncert zvižduka Delija, tvrdokornih navijača Crvene zvezde, u trenucima kad su fudbaleri Jang Bojsa izlazili na teren, a prethodno prošli kroz takozvani „pakleni“ tunel kako bi se zagrejali 45 minuta pre početka utakmice, nije baš zastrašujući. Navijači Makabija u Haifi su definitivno bili glasniji - istakli su iz Blika, pa dodali:

- Beogradski pritisak je trajao još neko vreme. Možda deset minuta. Posle toga je bilo gotovo.

Zatim su udarili i po golmanu Jang Bojsa Antoniju Raćopiju.

- Reakcija Zvezde je bila burna. Golman Raćopi je sve više bio u fokusu kako je meč odmicao, ali se džrao protiv Dragovića, Endijaja, Kataija... Onda dolazi zloslutni 88. minut, koji potpuno menja učinak dotad inače briljantnog Rićopija - zaključuju iz Blika uz napomenu da bi u Jang Bojsu trebalo da budu zadovoljni bodom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track